• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Evo šta je sve Kristina Agilera uradila da bi sa 43 izgledala kao da ima 20: Ozempik i ozbiljna hirurgija

J. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Obožavaoci su prvi put spekulisali o izgledu 43-godišnje hitmejkerke još u maju, nakon nastupa u Meksiku na kojem se činilo da se ponovo rodila sa telom i glavom 20-godišnjakinje, sa ultra vitkim i mladalačkim izgledom

  • 0
Kristina Agilera Foto-kolaž: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia / Instagram/@xtina

Pevačica Kristina Agilera je u toplesu pozirala za naslovnu stranu magazina "Paper" i izgleda potpuno neprepoznatljivo, a njena transformacija istovremeno oduševljava i zbunjuje fanove.

Pevačica je krasila najnoviji broj izdanja, noseći bordo bakalavu, koja joj je prekrivala vrat, do vrha ramena. Na glavi je mašna, a vitice kovrdžavih plavih pramenova uokvirile su njeno lice. Gledala je u kameru, zauzevši izazovnu pozu, sa rukom preko golih grudi.

Na "Instagramu", pop legenda objavila je i druge fotografije koje je snimila Erika Snajder, a koje su pratile naslovnicu. Na nekima je imala spuštenu kosu, na drugima je bila uvijena, a najbolja fotografija joj je ona na kojoj je odevena u kombinezon animal printa.

U svom novom intervjuu za "Paper", Kristina se osvrnula na svoju skoro 30-godišnju muzičku karijeru, posebno na proslavu 25. godišnjice njenog debi albuma "Christina Aguilera", koji je debitovao 24. avgusta 1999. Ona je govorila o tome kako danas nije tako lako stvarati muziku, bez kontole. Razgovarala je o tome kako je bila ukalupljena, posebno dok je karijeru gradila kao "Diznijevo dete".

To iskustvo ju je navelo da počne da piše svoj četvrti studijski album, "Stripped".

Međutim, sva ta njena govorancija totalno je skrajnuta njenom pojavom. Pevačica na novim fotografijama izgleda kao da joj je 20 godina, iako ima 43.

Ozempic i operacije

Da krenemo redom.

Obožavaoci su prvi put spekulisali o izgledu 43-godišnje hitmejkerke još u maju, nakon nastupa u Meksiku na kojem se činilo da se ponovo rodila sa telom i glavom 20-godišnjakinje, sa ultra vitkim i mladalačkim izgledom.

Njihov neposredni zaključak bio je da je pevačica ubrzala svoj put do dramatičnog gubitka težine koristeći injekcije popularnog leka za mršavljenje, Ozempic.

"Ozempic sve užasno postari, ali iskreno, učinio je čudo za nju. Izgleda neverovatno", spekulisao je jedan obožavalac.

"Najbolji Ozempic rezultati. Izgleda sjajno", složio se drugi, a treći je dodao: "To je Ozempic Agilera".

Čak su i kozmetički lekari sugerisali da je Kristinin novi izgled zaista verovatno rezultat "čudotvornog" uboda leka namenjenog za dijabetičare, ali i operacija lica.

Doktor estetike iz Londona dr Džoni Beteridž rekao je da sumnja da je pevačica podvrgnuta liftingu lica, operaciji očnih kapaka, kao i nekim stomatološkim intervencijama.

- Promena težine u tako kratkom vremenskom periodu mogla bi se pripisati upotrebi "Ozempica", a takođe mislim da je rastvorila sav filer na svom licu pre nego što se podvrgla hirurškim tretmanima - rekao je on.

U TikTok video snimku koji je viđen više od 400.000 puta, doktor je prokomentarisao je ogromnu razliku između Agilerinog izgleda sada, u poređenju sa njenim izgledom "jastučastog lica" viđenim 2022.

- Pre nekoliko godina je prošla kroz fazu u kojoj je imala previše dermalnog filera koji je učinio da joj izgled lica bude nadut poput jastuka. Ovo smo uglavnom mogli da vidimo na sredini lica, obrazima i usnama. Kako je vreme odmicalo, kombinacija dermalnih filera i ukupne promene njene težine dovela je do ove punoće lica.

Lekovi kao što su steroidi, koji se koriste za ublažavanje inflamatornih bolesti, takođe mogu izazvati nakupljanje tečnosti i mogu dovesti do otoka u vašim rukama, šakama, gležnjevima, nogama, licu i drugim delovima tela.

De Beteridž je takođe dodao: "Ako uporedimo nju kao 18-godišnjakinju sa sadašnjom 43-godišnjakinjom, glavne promene koje odmah mogu da primetim su njen nos, mnogo je oštriji i podignut. Ona ima proporcionalnije usne i u odnosu na gornju i donju usnu, tako da to možemo pripisati fileru, a takođe i stomatološkim radovima, sa fasetama. Najvažnije je gornja blefaroplastika za uklanjanje viška kože očnih kapaka i mislim endoskopski lifting lica.

Hirurški zahvati nisu nimalo naivni

Gornja blefaroplastika ili podizanje očnih kapaka je invazivna procedura u kojoj hirurzi prave rez duž prirodnih pregiba kapaka kako bi uklonili višak kože, dajući zategnutiji izgled bez bora.

Endoskopski lifting lica podrazumeva pravljenje rezova unutar linije kose i umetanje fleksibilne cevi sa pričvršćenom kamerom za repozicioniranje tkiva lica i mišića.

- Jedan od znakova ove procedure jesu podignute obrve i oblik oka. To daje mnogo oštriji izgled. Njen rad je 10 od 10 i izgleda neverovatno - zaključio je doktor.

(Ona.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Organizam šalje signale pred infarkt, lekar upozorava na šta obratiti pažnju tokom letnjih meseci

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota