• 3

Vreme čitanja: oko 2 min.

Emina Jahović blistala na venčanju veka princeze i šamana: Dve raskošne haljine, noge i smaragdi u prvom planu

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je venčanje koje je mnoge iznenadilo. Norveška princeza Marta Luiz udala se u subotu za američkog samoproglašenog šamana Dureka Vereta

  • 3
Emina Jahović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Emina Jahović blistala je na venčanju veka. Ona je otputovala daleko u jedan od najlepših delova Norveške, kako bi dala podršku svojoj prijateljici, princezi Marti od Norveške.

Par se u subotu venčao u hotelu u brdima Gerangera, živopisnog sela na zapadnoj obali Norveške. Dani svečanosti počeli su u četvrtak sa zabavom za više od 350 gostiju, gde je prisustvovala i švedska princeza Viktorija i njen suprug princa Danijel. U petak su, prema planu, porodica i prijatelji uživali u luksuznoj vožnji čamcem duž fjorda, nakon čega su princeza i šaman priredili žurku pre venčanja sa temom Latinske Amerike u hotelu Union. Plesanje salse bilo je obavezno.

Ovo je venčanje koje je mnoge iznenadilo. Norveška princeza Marta Luiz udala se u subotu za američkog samoproglašenog šamana Dureka Vereta.

I koliko je ova veza neočekivana, toliko su i oni kao par neobični sami po sebi. Pa je tako razvedena 52-godišnja pripadnica norveške kraljevske porodice, sklona tome da tvrdi da je vidovita i da može da razgovara sa anđelima, a dar delila i od njega profitirala - u knjigama i kursevima. Sa druge strane, njen verenik Veret, 49-godišnjak i iz Kalifornije, sebe naziva "šamanom šeste generacije" i prodaje skupe zlatne medaljone za koje kaže da spasavaju živote.

Marta Luiz je nosila tradicionalnu belu venčanicu i tijaru koju joj je poklonio deda, kralj Olav, za njen 18. rođendan, dok je Durek nosio crno odelo sa pozlaćenim pojasom i kravatom.

Emina Jahović se na venčanju pojavila u zelenoj toaleti sa skupocenim nakitom. Oko vrata je imala moćnu ogrlicu sa smaragdima.

Kasnije se pevačica presvukla u kratku crvenu haljinu koja je dodatno istakla njeno zgodno telo, duge i zategnute noge.

Oko vrata je stavila i bisere, dok je na nogama imala salonke. Elegantno i sa stilom.

Emina Jahović jednom prilikom otkrila je da joj nesebičnu podršku u potrazi za unutrašnjim mirom pruža duhovni učitelj, šaman Durak, uz čiju je asistenciju porinula u najskrivenije delove svog bića.

"Bilo je to pomalo zastrašujuće iskustvo, ali izuzetno inspirativno. Svako od nas u sebi ima duhovnog vođu koji se prikazuje u vidu karakteristika neke životinje. To, međutim, nije statično, već promenljivo, u zavisnosti od faze u kojoj se nalazimo. Reč je duhovnom putovanju na kojem se susrećete sa životinjom koja opisuje vaš karakter. Na “Jutjubu” postoji mnogo video-klipova koji vam u tome mogu pomoći, dok sam ja to uradila sa svojim duhovnim učiteljem koji me je vodio kroz to jedinstveno iskustvo. Pomogla mi je da vizualizujem atmosferu u kojoj sam se susrela sa životinjom koja vlada mojim bićem, odnosno opisuje moju unutrašnju snagu. To je bio vuk. Oduvek volim životinje, ali nikada ranije nisam osetila toliku ljubav prema nekoj od njih. Očekivala sam da ću biti vrabac, ali ispostavilo se da sam mnogo snažnija nego što sam mislim. Šalu na stranu, kada sam saznala šta vuk predstavlja, shvatila sam da mi taj opis zapravo u potpunosti odgovara. Dopalo mi se ono što sam čula", rekla je jednom prilikom za "Hello".

(Ona.rs/Hello)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Elizabet Harli pozirala u kupaćem kostimu, mreže se usijale: "Nema šanse da imaš 59 godina"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Lili

    2. septembar 2024. | 12:12

    Aha, to je ono što je Konstrakta svojevremeno posprdavala u svojoj pesmi Nemam šamana.... Kakvi foleri i paceri... Pravi šamani ne rade za pare ne eksponiraju se i ne prodaju amajlije... Bljak....

    Podelite komentar

  • Перагеније

    2. septembar 2024. | 13:48

    Нашли се шабани - овце су за шишање.

    Podelite komentar

  • Džes

    4. septembar 2024. | 14:52

    Znaci antipatična mi je žena i nabedjena veličina, ma kakve gluposti nego ne radi ništa pa ide ovde onde…

    Podelite komentar