• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fatalna Šeherzada promenila imidž 2 puta u mesec dana: Žene ovo rade kada im se u životu nešto veliko dešava

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona je nešto ranije najavila kako je uzbuđena zbog nove serije - "Dugum", te je objavila jedan citat

  • 0

Jedna od najpopularnijih turskih glumica Berguzar Korel koja se proslavila kao Šeherezada u seriji "Hiljadu i jedna noć" iznenadila je fanove drastičnom promenom imidža.

Berguzar, koja je u braku sa velikom zvezdom Halitom Ergenčom je prošle godina skratila kosu, promenila joj boju i stavila mini-val. Pre samo nekoliko nedelja se vratila u brinete, a izgleda da joj je duga valovita kosa toliko nedostajala, da joj se brže-bolje vratila.

Pre dve nedelje je objavila fotografiju na kojoj ima svoju prepoznatljivu blago kovrdžavu, dugačku kosu, a u opisu je napisala: "Ups, uradila sam to ponovo", referencirajući na pesmu Britni Spirs.

Ona je nešto ranije najavila kako je uzbuđena zbog nove serije - "Dugum", te je objavila jedan citat.

"Zapamtite, niti jedan kriminalac ne može pobeći od miliona", poručila je tada. Kako je objasnila, reč je o prvom lokalnom Amazonovom detektivskom trileru.

Od kolega glumaca do braka propraćenog tuđom patnjom

U seriji "Hiljadu i jedna noć" Berguzar je glumila uz Halita Ergenča, koji je postao njen ljubavni par i u privatnom životu. On se proslavio u toj seriji, da bi planetarnu popularnost doživeo nakon "Sulejmana Veličanstvenog".

Ovaj par izazvao je popriličnu kontroverzu objavom svoje veze. Naime, Korel (40) i 12 godina stariji kolega upoznali su se dok je on bio u braku sa glumicom Gizem Sojsaldi.

Zbog bračnog statusa prvo je skrivao simpatije prema Berguzar, ali mu to nije dugo uspevalo. Kako su pisali turski mediji, zbog suprugove preljube Gizem je abortirala njihovo dete.

Na kraju, Berguzar i Halit su se venčali 2009. godine i imaju troje dece - sinove Alija i Hana i ćerku Lejlu.

Mediji su često pratili njihovu ljubavnu priču, a jedan od skandala koji je privukao pažnju javnosti bio je povezan sa Halitovom bivšom suprugom. Spekulisalo se da je ona abortirala dete zbog Halitove ljubavi prema Berguzar. Naime, snimanje serije "1001 noć" dešavalo se dok je Halit bio u braku sa 14 godina mlađom gumicom Gizem Sosajdi. Berguzar je tada imala momka. Ipak, zbog velike privlačnosti među njima, nisu mogli da odole. Razvod je završen velikim skandalom, jer je Gizem bila trudna.

Berguzar je uskoro ostavila svog dečka, a Halit je zatražio razvod od Gizem, koja je odlučila da abortira.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Elizabet Harli pozirala u kupaćem kostimu, mreže se usijale: "Nema šanse da imaš 59 godina"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota