• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amal Kluni očarala Veneciju frizurom inspirisanom Sofijom Loren: Pristaje svakoj ženi i briše godine

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amal i Džordž Kluni prisustvovali su na crvenom tepihu premijere filma „Vukovi“ tokom 81. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji

  • 0
Amal Alamuddin Clooney Foto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Amal Kluni je ove godine je potpuno preuzela crveni tepih na Venecijanskom filmskom festivalu, ne samo svojim zadivljujućim ansamblima, već i svežim novim izgledom njene kose.

U pratnji supruga Džordža na premijeri filma "Vukovi", Amal je zračila starim holivudskim glamurom u žutoj "versače" haljini sa detaljima i volanima, koja je oduzimala dah, ali je njena kosa bila ta koja je zaista upotpunila ceo izgled. Ona je, naime, elegantno debitovala sa prekrasnim plavim pramenovima koji su odavali vrhunsku estetiku poznate italijanske filmske zvezde.

Očigledno ponosan na svoj rad, Amalin frizer Dimitris Gianetos podelio je nekoliko fotografija glamuroznog izgleda njegove klijentkinje na društvenim mrežama.

- Italijanka Sofija Loren bi se oduševila Amal Kluni u Veneciji - napisao i otkrio čiglednu inspiraciju koja stoji iza stila čuvene advokatice - želja da se kanališe jednostavan šik izgled jedne od najomiljenijih italijanskih filmskih zvezda, a da se i dalje zadrži netaknuta Amalina moderna i uglađena estetika.

Sophia Loren Foto: KAY NIETFELD / AFP / Profimedia

Brineta je doživela transformaciju suptilnim plavim pramenovima koji su dodali dimenziju i toplinu njenoj kosi, dok je volumen taj koji je najviše podsećao na klasičnu lepotu Sofije Loren, koja će zauvek imati statust ikone elegancije i sofisticiranosti.

Amalina kosa bila je "živa", puna pokreta i sjaja, i stvarala je efekat oreola dok je hodala crvenim tepihom, zbog čega je ukrala svu pažnju u Veneciji.

Uz to delikatni pramenovi, dodali su sunčani sjaj koji je savršeno upotpunio njenu zlatnu haljinu i bronzanu kožu. Amal je pokazla da nije  moćna samo u sudnici već i na crvenom tepihu.

Pored filmske zvezde poput Džordža Klunija, koji je izgledao fantastično u svom klasičnom smokingu, jasno je zašto je ovaj par jedan od najmoćnijih trenutno u Holivudu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Probajte da se ne istopite: Supruga holivudskog zavodnika održala emotivan govor, on se rasplakao

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota