• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nestvarni prizori sa letovanja Ane Ivanović: Moćni trio na jednom mestu - luksuz, moda i romantika

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bastijan i Ana nenametljivu promovišu svoju dugogodišnju ljubav, deleći sa publikom male, jednostavne, romantične momente

  • 0

Ako na nečemu možemo zahvaliti društvenim mrežama, to je prilika da idole uz koje smo proveli detinjstvo, od sporta do muzike, pratimo i dalje.

Isti slučaj je i sa Anom Ivanović, mezimicom i nekadašnjim najlepšim licem belog sporta, koja je nakon okončanja karijera uplovila u biznis vode, posvetivši se porodičnom životu.

I, tako, umesto da jednom godišnje uživamo u njenom intervjuu, imamo priliku da svakodnevno svedočimo detaljima iz privatnog života Ivanovićke.

Bivši teniski as je poprilično ažuran na svom "Instagram" profilu, te sa nama deli egzotične destinacije i autentične modne odabire.

Kraj leta provodi u Grčkoj, u nestvarnom hotelskom ambijentu, a tamnoplava floralna haljina bila je savršeni izbor uz enterijer.

Čini se da je Ana razmišljala o svakom detalju, te je tako zlatne minđuše, u obliku sunca, uklopila sa detaljima na njenoj haljini.

Bastijan i Ana nenametljivu promovišu svoju dugogodišnju ljubav, deleći sa publikom male, jednostavne, romantične momente.

Sinoć su uživali u zalasku sunca, jednom od najdražih aktivnosti parova, a Ana je tom prilikom ponela opuštenu odevnu kombinaciju. Naposletku, ipak je uspela da "ukrade šou" nestvarnom prizoru.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger mašu srpskom zastavom u beogradskom klubu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota