• 3

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ronaldova žena stigla u Veneciju u skandaloznom stajlingu: Posle donjeg veša presvukla se u dosadnu haljinu

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na tako prestižan događaj dolazi kao da je krenula u šetnju. Fanovi besni, a jasno je i zašto

  • 3
Georgina Rodrigez Foto: Manuele Mangiarotti / Zuma Press / Profimedia

Georgina Rodrigez danas je pristigla u Veneciju povodom Festivala filma čiji je ovaj predivan grad domaćin godinama.

Ovo je festival koji prati ceo sveti i, pored radovanja da ugledaju svoje omiljene glumce, fanovi jedva čekaju da vide i raskošne stilove na crvenim tepisima, žurkama i na, kako večernjim, tako i dnevnim iventovima.

Supruga Kristijana Ronalda danas je došla da poseti ovaj događaj, a njeno pojavljivanje izazvalo je ogromnu pažnju. Mnogi su se pitali da li je to neko pustio Bjanku Ćensori da uđe u ovaj grad nakon skandala sa Kanjeom ili je to neko ko se oblači u njenom, upitnom stilu? Ne, ka jahti se u nečemu što mnogi nazivaju šortsem, a liči više na pozajmljene bokserice njenog supruga, pojavila Georgina. Ispod šorčića nosila je crne mrežaste čarape i crnu, visoku štiklu.

Majicu je odabrala običnu, crnu i na kratke rukave, jer ipak, ne želi da preteruje sa otkrivanjem, zar ne? Mahnula je paparacijima sa ushićenjem što je pristigla u Veneciju, dok je u drugoj ruci držala crnu torbicu.

No, ovo nije kraj. Mnogi su se tokom dana pitali: "Pa šta da očekujemo na iventu, ako se sada ovako "obukla"?". Ali, na iventu je želela da izgleda svedeno i elegantno, izabravši crnu haljinu sa kojom "nema omaške". Ipak, izgleda da ima.

Da se razumemo, izabrati crnu, pamučnu haljinu, čiji se materijal pomalo i providi na određenim mestima i ne izgleda kvalitetno, nije najbolji izbor za ovaj prestižni događaj u jednom od najpoznatijih gradova u Italiji, ali u svetu. Georgina je neosporno prelepa žena, no, ovoga puta deluje kao da je dograbila prve stvari koje je spako0vala i otišla na ivent, bez imalo truda.

Napravila je lepu frizuru i istakla svoje lepo lice i punije usne, dok je nosila nekakve cvetne minđuše. Na nogama je nosila providne cipele, sa po kojim cirkonom. Takvi modeli bili su izuzetn0 popularni, a svoje mesto u trendu i dalje drže.

Jasno je da su fanovi pomalo razočarani, jer znaju da ova lepotica može i ume mnogo lepše od onoga što je pružila i da pada u senku ostalih žena koje su na ovim svečanim danima želele da ispoštuju događaj u potpunosti. Kako neki komentari kažu, nekada stil i novac nisu nužno povezani.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: BAFE doveo Milano u Beograd, a poruka modnih revija je bila jasna: Ne smemo da ćutimo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Darko

    3. septembar 2024. | 16:45

    Ubi ih ova Georgina.Ne sisa dva posto ni publiku,ni novinare ni kriticare,radi kako ona hoce,ali sto je najbitnije lepa i normalna.Od mene bi dobila 10 -tku sa sve svoje postupke.Samo ostani takva.Sta treba kao ona zena kajne vesta poludela,dva grama mozga nema...

    Podelite komentar

  • Aleksandar Škrnjic

    3. septembar 2024. | 16:56

    Zaplakat će i ona i on šta vi mislite o njenoj garderobi

    Podelite komentar