• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koliko košta sako i suknja Jelene Đoković: Ovo je vrh trendova, ali možete se obući isto za manje novca

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koledž stil osvaja vrhove mode - opet!

  • 0
Plava dvorana Sava centar otvaranje Foto: Tanjug/Marko Đoković

Jelena Đoković zablistala je na crvenom tepihu ispred Sava centra, gde je večeras održano svečane "Plave dvorane".

Još jednom je održala modnu lekciju i pokazala kako bez mnogo razmišljanja žena može da izgleda elegantno. Odlučila se za kombinovanje dve boje i, kao što se da primetiti, Jelena odlično ume da se poigra stilom.

Obukla je sivi oversajzd sako, koji je ukrašen belim dugmićima i belim platnom koji je poput nastavka ovog blezera. Ispod njega odlučila je da obuče beli elegantni top kao bazu autfita. Suknja je pobednik ovog stajlinga i pokupila je sve pohvale.

Jelena je odabrala čuveni koledž model suknje, koja je cela u oštrim naborima, trakozvanoj "harmonici".  Bela torbica tu je da sve svede u savršenu kombinaciju.

Što se kose tiče, Jelena je odlučila - volumen, volumen i volumen!  Sklonila ju je sa lica, koje je blago našminkala i tako zadržala onaj njen poznati sofisticirani luk. Nakitom je učinila autfit zanimljivijim i ostavila osmeh fotografima.

Ali, koliko košta ovaj stajling?

Pretražili smo, da vi ne morate, i pronašli odakle je ova dama birala svoj finalni izgled.

Naime, i suknju i sako je od iste modne kuće, a radi se upravo o "Samdro". Sako se kreće po ceni od skoro 300 evra, ali je snižen sa skoro 400, dok je suknja 195 evra, a na popustu 98 evra.

Ipak, ne morate imati silne novce da biste ovako izgledale. Na ovo gledajte kao na inspiraciju. Ovakve suknje su ponovo moderne, pa ih možete sigurno očekivati u raznim bojama i desenima u pristupačnim radnjama, a isto važi i za ovakve sakoe, koje možete pronaći i u trift, tačnije, seknd-hend prodavnicama garderobe.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Novak i Jelena Đoković stigli na koncert Nika Kejva!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota