• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oproštajna revija naše najpoznatije kreatorke biće spoj nesvakidašnjeg: "Carbon era" počinje 13. septembra

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Carbon era", koja spaja modu, najnoviju tehnologiju i umetnost, biće predstavljena u Hangaru u Luci Beograd

  • 0
"Carbon era" Foto: Milena Rakočević

Ekskluzivnim događajem "Carbon era" Beograd će 13. septembra od 20h postati epicentar tehnoloških inovacija i umetničkog izraza.

Brend "CARBON" koji kompanija Laptop centar ove godine predstavlja Srbiji postaviće nove standarde promocije i objediniti modu, umetnost i najsavremenije tehnologije spektakularnim događajem u Hangaru u Luci Beograd. "Carbon era" nije samo prezentacija novih tehnoloških dostignuća, već i oproštajna revija legendarne kreatorke Verice Rakočević, koja će krenuti novim pravcem u prezentaciji svojih kolekcija.

Carbon era, Verica Rakočević Foto:Milena Rakočević

Verica Rakočević, jedno od najistaknutijih imena srpske mode, sa karijerom dugom više od četiri decenije, poznata po nepogrešivom osećaju za stil i sposobnosti da uvek bude ispred vremena, tokom svoje karijere postavila je standarde u modnom dizajnu. Njen rad obuhvata brojne revije i kolekcije koje su redefinisale modni svet u Srbiji i šire.

Poslednja kolekcija Verice Rakočević, "Kazablanka", koju će predstaviti na događaju "Carbon era", donosi spoj elegancije i inovacije, ukazujući na njenu trajnu sposobnost da ostane relevantna i uvek u koraku s vremenom.

Carbon era, Verica Rakočević Foto:Milena Rakočević

Veljko Kuzmančević, priznat srpski kompozitor, muzički producent poznat je po svojoj sposobnosti da spoji klasičnu muziku sa modernim tehnologijama, stvarajući zvučne pejzaže koji oslikavaju duh vremena. Njegova autorska kompozicija za "Carbon eru", koja će biti izvedena u saradnji sa svojm simfonijskim orkestrom dopunjuje viziju brenda "Carbon", spajajući mašinu i čoveka kroz muziku koja budi dušu. Poseban akcenat događaja biće na Carbon service robot aparatima, dizajniranim da poboljšaju radnu efikasnost i smanje troškove rada, što ih čini nezamenjivim u modernom poslovnom okruženju.

Carbon era, Verica Rakočević Foto:Milena Rakočević

Ovaj događaj pružiće gostima jedinstvenu priliku da dožive kako tehnologija oplemenjuje umetnost i stvara nova iskustva, u ambijentu koji kombinuje istorijsku i prirodnu lepotu Beograda. Ovaj događaj najavljuje novu eru - eru brenda "CARBON", ali i novu fazu u karijeri Verice Rakočević, koja će nastaviti da inspiriše sve one koji su ostali verni njenom jedinstvenom stilu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jelena Đoković zablistala na crvenom tepihu Sava Centra

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota