• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Naša modna ikona!": Maša Memedović je na veče glamura došla u haljini od samo 1200 dinara

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nije mi važno koliko košta, bitno je da se ja lepo osećam u tome", rekla je dok se spremala za otvaranje "Plave dvorane" u Sava centru

  • 0
Maša Memedović Foto: Instagram/masamemedovic

Maša Memedović je poznata poslednjih godina kao "trift kraljica", a mnogi je prate zbog modnih inspiracija i lajfstajla koji promoviše.

Ćerka Jovana Memedovića ume da pronađe pravo blago po sekendhend radnjama, pijacama i buvljacima i svoje "ulove" retro komada velikih brendova često objavi kao savete drugima.

Pozvana je da se sinoć pojavi na otvaranju "Plave dvorane" u Sava centru, a tim povodom odlučila se za jednu suptilnu, damsku i vanvremensku kombinaciju. Snimila je proces spremanja za ovaj događaj i podelila gde je kupila haljinu i kako ju je uklopila. Malo je reći da je i nas oduševila i da je predivno videti da vraća "život" nekim komadima koji su strpljivo čekali onog ko će ih izvući iz trift radnji i nositi na najbolji način.

- Haljinu sam kupila u jednom sekendhendu u Njujorku i koštala je 11,99 dolara. Nije mi bitno koliko šta košta, bitno je da se ja lepo osećam u tome - navela je ona dok je sa osmehom nanosila šminku.

@mashamemedovic Otvaranje Sava Centra u haljini iz second handa ♻️ GRWM uz @YSL Beauty 💄vintage haljinica i torbica, obe kupljene polovne kao i moj omiljeni antikvitet - damski sat 💝 odoh sad na Čolu na svečano otvsranje Plave dvorane Sava Centra #vintage #beograd #yslbeauty #zdravkocolic ♬ original sound - Maša Memedović

Kada je pozvana na ovakve iventove, Maša navodi da obožava da obuče nešto iz sekendhend radnji što košta od 500 do 1.000 dinara, a i dalje učestvuje u celom glamuru koji ne mora da znači "skupo". 

- Naša modna ikona! - navodi jedan komentar.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jelena Đoković zablistala na crvenom tepihu Sava Centra

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota