• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ledi Gaga premašila sva očekivanja u Veneciji: Haljina i rogovi zasenili i skupoceni verenički prsten

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svu slavu je odneo njen ukras za glavu

  • 0
Lady Gaga lejdi gaga Foto: Tanjug/AP/Joel C Ryan

Ledi Gaga je potpuno dominirala na Venecijanskom filmskom festivalu pre premijere "Džoker 2".

Muzička diva koja glumi u ovom filmu ulogu Harli Kvin prošetala je crvenim tepihom sa svojim partnerom Hoakinom Feniksom, rediteljem filma Todom Filipsom i njenim verenikom Majklom Polanskim, u nesvakidašnjoj glamuroznoj i obimnoj crnoj haljini sa dubokim dekolteom i masivnom suknjom.

Međutim, svu "slavu" njenog izgleda odneo je njen ukras za glavu Filipa Trejsija. Svetlucava čipka oblikovana u "rogove" prekrivala je Gagine oči, vođena do vrhova "šiljaka" iznad njene glave što je dalo veoma  dramatičan efekat divinom izgledu.

Uz to, Gaga je nosila i Tiffani & Co. nakit, kao i čizme sa platformom, koje su virile ispod haljine.

Lady Gaga lejdi gaga Foto: Tanjug/AP/Vianney Le Caer

U nastavku filma "Džoker" iz 2019, Gaga preuzima ulogu Harli, koju su igrale brojne druge glumice, uključujući Margo Robi, Miju Saru, Kejli Kuoko i druge. Pevačica je, međutim, u ovom nastavku Harli učinila potpuno svoju.

- Moja verzija Harli je moja i veoma je autentična za ovaj film i ove likove - izjavila je na premijeri 23. maja: - Ne želim da odam ništa više, jer mislim da je to zaista nešto što morate doživeti u bioskopu. Film ima muziku, ima ples, ima neverovatnu glumu u sebi. Obožavam da radim sa Hoakinom i Todom. I nikada ranije nisam radila ništa slično kao što je u ovom filmu, tako da je sve potpuno novo i zaista zabavno.

Uživa sa verenikom u Veneciji

Ledi Gaga i njen verenik Majkl Polanski u priredili su početkom nedelje pravi ljubavni "šou" kada su stigli u Italiju na 81. godišnji filmski festival, u Veneciji.

Budući muž i žena razmenjivali su poljupce i uživali dok su se ukrcavali u vodeni taksi, a Gaga je ponosno pokazivala svoj ogroman verenički prsten sa dijamantima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ostvarenje muških snova: Lejdi Gaga i Džej Lo usne uz usne na crvenom tepihu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota