• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je najlepša Albanka, savršenih crta lica, bez filera i operacija: Zbog izbora za mis smršala 20 kilograma

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Endi nikada nije izbegavala pitanja o intervencijama na licu ili telu

  • 0

Manekenka Endi Demneri (26), pobednica "Mis univerzuma Albanije 2023" svojom lepotom pleni i na svetskim modnim pistama i čini se da je privukla pažnju stranih dizajnera i prestižnih brendova.

Misica iz Tirane pobedila je na velikom izboru lepote u svojoj zemlji. Endi je godinama deo sveta manekenstva, a diplomirala je umetnički dizajn

Ona svakom svojom novom objavom na "Instagramu" osvoja internet. Kada je takmičenje bilo aktuelno, ona je kao i svaka misica postavljala puno fotografija i video-snimaka u raskošnim haljinama. Sa zadivljujućim snimkom iz krupnog plana koji odiše elegancijom i stilom u šik zelenoj haljini koja je savršeno dopunjavala njen blistavi ten pokorila je internet.

Demneri je rođena 31. jula 1998. godine u Tirani, glavnom i najvećem gradu Albanije u porodici modnih dizajnera i misica. Profesionalno se bavi modelingom od 2014. godine.

Govori albanski, engleski, italijanski i turski. Njena rođaka Irsa Demneri bila je misica 2007. Endi je krasila naslovnicu februarskog izdanja albanskog časopisa "Bordo" 2018. U septembru 2022. italijanski modni dizajner Stefano Gabana pozvao ju je da bude deo modne revije "Dolce & Gabbana".

Prošle godine krasila je naslovnicu grčkog "Bazaara", kada je zbog izbora za mis bila u žiži javnosti. Tada je bila interesatna novinarima, a mnogi su želeli da znaju nešto više o tome da li je sve na njoj prirodno.

Endi nije izbegavala pitanja o intervencijama na licu ili telu.

- Ispričaću ti jednu lepu priču Alketa. U trenutku kada sam napunila 18 godina, dobio sam poruku od Fadila Beriše i rekao mi je: "Molim te, Endi, dođi da se slikaš sa mnom, pre nego što sve ribe počnu da prave male nosove i debele usne". Od malena nisam ništa dirala po licu. Ugojila sam se, smršala sam, možda se moje crte lica menjaju, rasteš, sazrevaš, ali ne. Zaista bih volela da, pošto tehnologija napreduje, bude izmišljen detektor za filere i da me možete testirati i videti da sam potpuno prirodna - rekla je ona.

Dodala je i da je izgubila 20 kilograma i otkrila da je smršala zbog izbora za Mis Univerzuma, samo teretanom, dijetom i disciplinom.

(Ona.rs/Icon Style)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Izabrali smo Mistera redakcije: Zvanično najlepša Srpkinja dala svoj sud

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota