• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mantil paprene cifre kakav nosi Jelena Đoković ne može više da se kupi: Slični modeli su glavni za jesen

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oživljavanje kožnog mantila u prvi red jesenjih trendova je predvodio brend "Balenciaga"

  • 0

Kožni mantili iz sezone u sezonu odišu svojom prefinjenom elegancijom i oštrom harizmom. Ove jeseni, kožni mantilu su sastavni deo brojnih kolekcija, ali kroj, kvalitet, boja i dužina izdvajaju ovaj koji nosi Jelena Đoković.

U pitanju je brend "Chloe" i trenutno je rasprodat, a prodavao se za 7000 evra, koliko ga je sigurno Jelena i platila.

Prošle sezone, od brenda "Iv Sen Loran" videli smo hrabru novu siluetu zahvaljujući kreativnom direktoru Entoniju Vakarelu. Brend je doneo drugačije modele širokih kožnim mantilima koji sežu do poda.

Stilski trik iz androginih 1970-ih još pre toga doživeo je svoju renesansu na pisti. Ovaj bezvremenski, trajno šik komad je nezamenljiva investicija za one žene koje neće baš tako lako da posegnu za mikro trendovima.

Pouzdan je kao kaput, ali glađe i zategnutije siluete i svakako efektniji od običnog trenča. Toliko je moćan da ga je Ana Vintur nosila na jednoj modnoj reviji tokom prošlogodišnje Londonske nedelje mode i da ga nije skidala. Ne znate šta čete ispod? On vam je dovoljan!

Oživljavanje kožnog mantila u prvi red jesenjih trendova je predvodio brend "Balenciaga". Dizajnerska kuća sa sedištem u Parizu definitivno ima zavidnu reputaciju kada su zimski komadi garderobe u pitanju. Crveni pufer kožni mantil u kolekciji Balenciaga iz 2016. brzo se našao i među uličnom modom.

I sada brendovi brze mode rekreiraju mantil u stilu Matriksa - kroz nekoliko dana potražite ih u izlozima svih omiljenih radnji.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jelena Đoković zablistala na crvenom tepihu Sava Centra

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota