• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NOVI ZARIN KONCEPT U UŠĆU: Spoj modernog dizajna i vrhunskog šopinga uz poklon vaučere

B. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Zara Ušće Foto: David Mićić

ZARA je donela svoj najnoviji koncept u srce Beograda – u UŠĆE Shopping Center. Ovaj renomirani brend, prepoznatljiv po svojoj eleganciji i inovativnosti, sada pruža još bogatije iskustvo za sve ljubitelje mode u prestonici.

Novi ZARA koncept nudi jedinstvenu kombinaciju modernih tehnologija i vrhunskog dizajna, čime redefiniše način na koji kupujemo. U prostoru koji odiše neutralnim bojama, i toplim drvenim detaljima, posetioci će imati priliku da istraže najnovije kolekcije brenda u sofisticiranom i prijatnom okruženju. Radnja se prostire na dva sprata i obuhvata odeljke za žene, muškarce i decu, čineći je savršenom destinacijom za sve generacije. U novouređenoj ZARA radnji kupci će po prvi put moći da uživaju u potpuno novoj dimenziji kupovine uz samouslužne kase.

Bilo da tragate za savršenim poslovnim outfitom, ležernom kombinacijom za svakodnevne prilike ili nečim glamuroznim za večernji izlazak, nova ZARA radnja u UŠĆU biće vaša nezaobilazna modna stanica.

UŠĆE Shopping Center je za svoje posetioce spremio poklon vaučere kupovinu u ZARI, a više informacija možete pronaći na UŠĆE veb-sajtu.

Dobro došli u UŠĆE.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Pustite dete da plače, to je važno za razvoj": Jelena za Ona.rs o važnosti roditeljskog autoriteta

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota