• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Srpski estetski hirurg otkriva šta je sve radila Adrijana Lima da povrati svoje staro lice

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Model kao da stari "unazad"

  • 1
Adriana Lima Foto-kolaž: Profimedia/J.M. HAEDRICH/Sipa Press

Adrijana Lima oduševila je svojim izgledom na crvenom tepihu u Los Anđelesu, kada je pokazala šta znači inat hejterima, disciplina i rad na sebi.

Nakon tri trudnoće, sasvim je normalno da su hormoni kod jedne žene u blagom ili jačem disbalansu i kilaža je podložna manjim ili većim promenama. No, svet je navikao da ovu plavooku lepoticu vidi samo kroz sliku modela, kao kada je blistala u linijama kupaćih i donjeg veša kao "Viktorijin anđeo".

Na "Instagramu" je svoju analizu Adrijaninog velikog povratka, dala i doktorka Kristina Davidović.

- Pročitali smo toliko malicioznih komentara prošle godine na račun izgleda čuvenog VS Angel modela, prelepe Adriane Lime. Koliko se radujem ovoj “fenix” promeni, ne biste verovali, motivacija za mene zauvek a nadam se i za sve žene (bar što se spoljašnosti tiče) Evo da elaboriramo činjenično.

Svakako rođena lepa, sa dobrom genetikom i dobrim poporcijama. Zdravo se hranila sa ograničenim kalorijskim unosom i trenirala vrlo intenzivno (nekad i deset treninga nedeljno!). Radila je uvek veliki broj mnogobrojno dostupnih antiage procedura čime su njena koža i izgled odolevali starenju. Rodila troje dece (da napomenem da ima 43 godine), a prošle godine se suočila sa viškom kilograma nakon poslednjeg porođaja - navodi u objavi na "Instagramu".

Kao dalje piše, uz višak kilograma prikazao se i višak estetskih procedura na licu što je dodatno doprinelo neprirodnom izgledu.

- Znamo njenu upornost kada je disciplina u pitanju, tako da je sve kritike prihvatila na pravi način, vratila kilažu a upotreba "smart aesthetics" (pravi materijal na pravi način na pravom mestu) uz zatezanje kože je omogućilo da ona ponovo izgleda kao u ranim tridesetim godinama.

Potpuno se slažem, da se razumemo, većini su nedostupne sve procedure i tehnologije koje poznati primenjuju za svoju savršenu spoljašnost. Zato, negujmo svoju duhovnost, svoje pozitvne misli, svoje znanje i sposobnosti, vedar duh i vodimo računa da bar konzumiramo na zdrav način sve što nam je dostupno - zaključuje ona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Radila je sa Donatelom Versače, a znamo je iz "pohoda" na muža: Ko je Milena Tunguz?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Biohemicar

    9. septembar 2024. | 15:37

    Gluposti. Ko trenira toliko ne samo da nece izgubiti tezinu nego moze da se desi i da dobije kilograme. Kilogrami se dobijaju stresom slozenim biohemijskim procesima. A takav trening kojem se podvrgla Lima je bio stresan za njen organizam.

    Podelite komentar