• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zumirano lice Lejdi Gage bez šminke na videu: Nikada nije htela da operiše nos, ali su fileri evidentni

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njen upečatljivi nos u starogrčkom stilu savršeno se uklapa u strukturu njenih jagodica i vilice, krupne oči zrače životom, a jedina evidentna promena su Gagine usne u koje je apliciran filer

  • 0
Lady Gaga lejdi gaga Foto: Tanjug/AP/Joel C Ryan

Pop fenomen Lejdi Gaga dugo se skrivala iza jarke, art šminke, ekstravagantnih šešira i kontroverznih kostima, a onda je pre nekoliko godina odlučila da "obnaži" svoju prirodnost, u čemu joj je mnogo pomogla gluma.

Multitalentovana ikona je još tada govorila kako joj je Bredli Kuper, tokom snimanja filma "A star is born", toliko podigao samopouzdanje da se usudila da ne nosi šminku za određene kadrove.

Kada je počela da se dobro oseća u svojoj koži, njeno pravo lice oduševilo je svet. Naravno, negativni komentari su i dalje perzistirali ali to nije ometalo divu da se na događaje i crvene tepihe pojavljuje u mnogo prirodnijim izdanjima.

Lejdi Gaga je sazrela, naučila da voli sebe, a to se izrazilo i kroz njenu umetnost. Od pop artista postala je afirmisana glumica i dobitnica Oskara.

Sada je na "Instagramu" osvanuo video-klip pevačice kako se šminka, opovgravši komentare da je radila rinoplastiku. Njen upečatljivi nos u starogrčkom stilu savršeno se uklapa u strukturu njenih jagodica i vilice, krupne oči zrače životom, a jedina evidentna promena su Gagine usne u koje je apliciran filer.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pevačica Lejdi Gaga otpevala nacionalnu himnu na Kapitolu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota