• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rijana ponizila Naomi na Nedelji mode u Njujorku: Snimak je hit na mrežama i dokaz da se dive mrze

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rijana i Naomi su slikane zajedno više puta tokom godina, ali je 2017. došlo do preokreta - kada su počele tvrdnje da je Rijanina romansa sa Naominim bivšim, Hasanom Džamilom, ono što je izazvalo navodnu svađu prijateljica

  • 0
Naomi Campbell, Rihanna,  Rijana Foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Dave Benett/V&A

Rijana je šokirala fanove kada je ignorisala bivšu drugaricu Naomi Kembel, tokom neprijatnog susreta na Nedelji mode u Njujorku. Pevačica (36), koja je ranije bila bliska prijateljica supermodela (54), snimljena je kako stiže na šou odevena u luksuznu kristalnu haljinu, ali sve oči bile su okrenute ka interakciji između Naomi i nje.

Diva sa Barbadosa je oduševljeno pozdravila urednika britanskog "Voga", Edvarda Eninfula, koji je sedeo pored Kembelove. Naomi se nasmešila Rijani, ali je ona odlučila da ovaj potez ignoriše i samo prošla pored nje.

Kako je počelo rivalstvo?

Godine 2014. na Britanskim modnim nagradama, Naomi je snimljena kako pita Rijanu "da li je zloupotrebljavala nedozvoljene supstance" , na šta joj je pop zvezda odgovorila hladnim pogledom. Rijana i Naomi su slikane zajedno više puta tokom godina, ali je 2017. došlo do preokreta - kada su počele tvrdnje da je Rijanina romansa sa Naominim bivšim, Hasanom Džamilom, ono što je izazvalo navodnu svađu prijateljica.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Trudna Rijana je bila zvezda sinoćnje dodele Oskara

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota