• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Gola mokra haljina Keti Peri, fatalna Alesandra Ambrosio i duge noge Tejlor Svift obeležile dodelu MTV nagrada

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kombinacija retro, elegancije i futurizma

  • 0
MTV dodela nagrada Foto: Tanjug AP

Održana je još jedna dodela MTV nagrada, a pored muzičkog spektakla koji su priredile zvezde sa najvećim hitovima ove godine, ne možemo zanemariti interesantne modne momente koje su servirale pop zvezde.

Svake dodele nagrada ili festivali, tu su i kao veliki zadatak dizajnerima da savršeno obuku i pripreme stajlinge njihovih modela, tačnije poznatih ličnosti. Iako je u toku Nedelja mode u Njujorku, priznaćemo da su joj malo slave "ukrale" ove dobro poznate zvezde.

Naravno, stilovi i dizajni su različiti, kao i uvek što to biva. No, primetićemo da što se boja tiče, samo nekoliko žena se usudilo na šarenija izdanja, već su se mnoge pridržavale belih, srebrnih ili crnih kombinacija.

Keti Peri je blistala u čak dva izdanja - pre i nakon dve dobijene nagrade. Prvo, Peri je pozirala u takozvanom "mokrom" stilu. Kosa je sređeno tako da talasi izgledaju kao da je tek izašla iz vode, dok je nosila top i suknju od belog platna sa "pocepanim" detaljima. Malo futurizma je dodato kada je na ruci stavila zanimljiv ukras od srebra. Kasnije, presvukla se u srebrnu haljinu napravljenu od resa.

MTV dodele nagrada Foto: Tanjug/AP

Noge koje su šetale najvećim modnim pistama i ovoga puta dovele su manekenku Alesandru Ambrosio pred kamerama. Kratka haljina istakla je dužinu njenih vitkih nogu, a ljubičasto platno haljine koje liči na lateks, dovoljno je bilo interesantno da joj ništa osim toga nije bilo potrebno.

I, opet, srebrna haljina ne može da zaobiđe "ikonu dvehiljaditih" Paris Hilton. Poznata plavuša obukla je haljinu od jednog sloja cirkona, koja izgleda kao da je pocepana, pa prikačena zihernadlama. Odlično prati liniju tela, a kada korača materijal se presijava što još dodatno čini njen stajling zanimljivijim.

Pevačica Tejlor Svift koja je oborila rekorde svojim albumom, pojavila se u nečemu što je sasvim njen stil. Nekako se čini kao da smo je već videli u ovakvom izdanju, a to samo govori koliko ona ume da iznese ovakve komade. Pre nastupa, pojavila se u haljini sastavljenoj od maksi prikačene suknje koja otkriva mini crnu suknju. Korset i maksi suknja istog su kariranog dizajna, u kombinciji žute i crne boje.

MTV dodele nagrada Foto: Tanjug/AP

Pevačica Tajla zadržala je svoj stil i pojavila se sa bujnim afro loknama u žutoj, pomalo prozirnoj haljini. Dok, Sabrina Karpenter bira svedeniji stajling u stilu Merilin Monro.

Kamila Kabeljo pozirala je u toaleti od crnog tila sa čipkom, dok je haljina koju je ispo nosila bila boje kože.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovako izgleda atmosfera u bekstejdžu 53. Perwoll Fashion Week-a

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota