• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Emi nagrade najavile trend bebi-roze? Nežna, barbi žena ponovo na sceni

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kakve su sve toalete obeležile crveni tepih Emi nagrada

  • 0
Emi nagrade Foto-kolaž: Tanjug/AP

Los Anđeles je sinoć bio u znaku Emi nagrada, jedne od najprestižnijih manifestacija u svetu kinematografije. Kao i uvek, crveni tepih bio je posebno privlačan u modnom smislu, a mnoge glumice koje su ga ulepšale donele su glamur dostojan ove svečanosti.

Bilo je tu različitih stilova i kreacija, a jedna grupa dama najavila je veliki povratak bebi-roze boje. Kada se u ovoj nijansi pojave Meril Strip, Rita Ora i Eiza Gonzales, modni alarm se uključuje. To je znak da je novi trend tu i da mu vredi posvetiti pažnju.

Nežna i jaka žena, nikada jedno drugo nije isključivalo 

Meril Strip, na 76. dodeli Emi nagrada nominovana za najbolju sporednu glumicu u komediji za ulogu Lorete Durkin u Huluovoj seriji "Only Murders in the Building", u Pikok teatar stigla je u odelu nežnoroze nijanse, kakva je bila i elegantna košulja sa bogatom mašna-kravatom.

Uz nežni ten legendarne glumice ova nijansa je odlično pristajala i pokazala kako žene u osmoj deceniji ne moraju da beže u tamne tonove.

Emi nagrade Meril Strip Foto:Tanjug/AP

Rita Ora i i meksička lepotica Eiza Gonzales opredelile su se za toelete koje otkrivaju ramena, ističu mladost i vitak struk, a paperjasti detalji su bili veoma efektni za glamur dostajan Emi nagrada. Obe su uživale u raskoši kojom su doprinele manifestaciji, pokazavši žentsvenost i moć roze nijansi.

Srebrna kao večna inspiracija

Uz crveni tepih uvek dobro idu i boje metala, pa je tako i srebrna našla svoje mesto na ovogodišnjoj dodeli Emi nagrada.

Džilijan Anderson, proslavljena kao detektivka Skali, odabrala je dugu srebrnu haljinu na široke bretele, koja je odlično istakla njenu figuru i odgovorila na zahtrev svečanosti i glamura.

Irska glumica Nikola Kohlan doslovno je sijala u metalik-srebrnoj kreaciji, dok je Dženifer Ansiton u haljini Oskara de la Rente, izrađenoj od srebrnih bisera pokazala svoje kao izvajano telo, ali i luksuz kakav se očekuje na Emi nagradama.

Uvek elegantna crna

Gde je crveni tepih, tu su i crne toalete, nepogrešive kraljice elegancije. Za uvek siguran izbor opredelile su se Selena Gomez, Laura Dern i Riz Viterspun.

Dok su mlađe dame crnu osvežile zlatnim i srebrnim detaljima, iskusna Laura je dozvolila tami da sasvim ukroji njen izgled, a kao kontrast svemu bila je mala crvena torbica, efektna kao kod Tolstojeve junakinje Ane Karenjine.

Originalnost i lični izraz kroz modu i ovoga puta su se pokazali kao rešenje kome treba verovati.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Kazablanka" Verice Rakočević: Da li je poslednja kolekcija i oproštajna?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota