• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Providna haljina na svečanom javnom događaju: Gde ja granica atraktivnosti, a gde vulgarnosti

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Plus sajz model pokazala i više nego što treba?

  • 0
Ešli Grejam Nedelja mode u Milanu Foto: Tanjug / AP Photo/Luca Bruno

Američka plus sajz manekenka i influenserka Ešli Grejem jedna je od osoba koje ne propuštaju Nedelju mode u Milanu. Posetila je reviju "Alberte Fereti", a njen odevna kombinacija bila je vrlo primećena.

Ešli se pojavila u dugoj crnoj haljini, toliko providnoj, da je otkrivala više negi što je pokrivala. Haljinu je pratio raskošan dekolte, takođe više u funkciji nakita nego odeće.

Jasno je da je plus sajz manekenka stekla svetsku slavu zahvaljujući svom telu, ali postavlja se pitanje da li to podrazumeva stalno pokazivanje deova tela i u situacijama kada drugi nisu razgolićeni?

Nedavno je svečansot Emi nagrada bila obeležena pojavom Plejn Džejn, posle koje su svi ostali zgroženi, pitajući se da li postoji dres-kod koji ovakve manifestacije podrazumevaju. Iako nije isti slučaj kao sa toaletom Ešli Grejem, ostaje pitanje koliko drugi moraju da gledaju poluotkrivena tela ljudi oko sebe?

Odeća jeste od praktične porebe prerasla i u umetnički izraz, no da li su oni koji je koriste spoznali meru igre tkanine i tela?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Kazablanka" Verice Rakočević: Da li je poslednja kolekcija i oproštajna?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota