• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veličanstveno "krindž" fotografije poznatih iz tinejdžerskih dana i maturske večeri: Neke će vas baš nasmejati

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neki su doživeli zaista zapanjujuće transformacije do svoje današnje glamurozne pojave, dok su drugi imali sreću da izbegnu tinejdžersku nezgodnu fazu

  • 0
Harry Styles Foto: Instagram/LydiaEveCole

Čak ni poznate ličnosti nisu imune na neprijatnost odrastanja i tinejdžerskih godina, kao i neverovante promašaje kada je u pitanju izbor odeće i partnera za odlazak na maturu.

Pre nego što su postali popularne ličnosti sa svojim dizajnerskim izgledom i ulepšavali događaje poput Met Gala, Oskare ili Gremije, i poznati su nekada bili deca koja su prisustvovala na crvenom tepihu  maturske večeri.

Da, zvezde su poput nas, a dokaz su ove veličanstveno neugodne i "krindž" fotografije danas čuvenih poznatih ljudi i njihovi modni izbori izbori koji su pratili vreme u kome su slikani.

Ovo su poznati kao tinejdžeri, obučeni da impresioniraju svoje drugare na čuvenoj srednjoškolskoj tradiciju.

Na ovoj listi, kao što ste videli, nalaze se neki od najslavnijih ličnosti današnjice, od Bred Pita i Džordža Klunija, preko Dženifer Aniston ili Rijane, a primetićete da su neki doživeli zaista zapanjujuće transformacije do svoje današnje glamurozne pojave, dok su drugi, pak, imali tu sreću da izbegnu tinejdžersku nezgodnu fazu i izgledaju kao da nisu ostareli ni dana.

Da li ste prepoznali sve?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Maturski predlozi koji nisu haljine

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota