• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Proglašena je najzgodnija žena na svetu, ona ima 59 godina! Slavna glumica pobedila daleko mlađe koleginice

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Britanska glumica se trudi da svoj imidž stečen 90-ih održi!

  • 1

Elizabet Harli je oduvek bila ikona stila, šarma, senzualnosti, Prvi put je predstavljena svetu kada je prisustvovala premijeri filma "Četiri venčanja i sahrana", ruku pod ruku sa tadašnjim dečkom Hjuom Grantom. S obzirom na to da tada nije bila zvezda, a on vrlo poželjan holivudski šmeker, činjenica da je Elizabet učinila da svi prisutni zaneme, samo zbog haljine koju je nosila i toga kako joj je ona stajala, i dan-danas je nešto što je posle nje malo kome pošlo za rukom.

Od tog trenutka, postala je globalni seks simbol, imidž koji je dosledno prihvatala tokom svoje karijere.

Čak i sa 59 godina, britanska zvezda nastavlja da održava svoju odavno stečenu slavu fatalne lepotice. Magazin "Maxim" ju je proglasio za broj jedan na njihovoj listi 100 najseksepilnijih žena na svetu. Kako bi proslavila, Harli je obožavaoce počastila sjajnim setom fotografija.

Dok je Elizabet Harli sticala ime u glumi, ona se takođe upustila u modu, lansirajući sopstvenu liniju kupaćih kostima. Ona često prikazuje svoje najnovije dizajne na "Instagramu", a sama sebi je najbolja reklama.

Međutim, za saradnju sa "Maksimom" odlučila je da skine bikini i pozirala u bazenu, sa plavom muškom košuljom prebačenom preko nagog tela. Kao dopunu svom smelom izgledu, nosila je veliki zlatni lanac oko vrata.

Jedna od sjajnih fotografija sa snimanja dospela je na naslovnicu časopisa, ali Harli je takođe podelila video sa sesije, dokazujući da je to njeno najvrelije poziranje do sada. I jasno je da je potpuno uživala u svakom trenutku!

Naravno, Harli se nije zaustavila samo na poziranju, dala je i intervju "Maksimu", osvrcnuvši se na svoju trajnu karijeru. Kako je objasnila - samopouzdanje je bilo presudno za njen uspeh.

- Verujem da je najbolji način da izgradite samopouzdanje, da obezbedite da imate nešto vredno da ponudite. Postoje slučajevi kada se nađete u neprijatnim situacijama. Ali kada govorim o nečemu što znam, osećam se potpuno samouvereno i mislim da je to ključno. Pronađite svoju zonu udobnosti bez obzira na to šta radite i otkrijte koje jedinstvene kvalitete donosite sa sobom. Isto važi i za to kako se predstavljamo. Eliminišite ono što vam se ne sviđa, naglasite ono što volite i uživajte u trenutku.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Elizabet Harli pozirala u kupaćem kostimu, mreže se usijale: "Nema šanse da imaš 59 godina"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari