• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pamela Anderson (57) bez šminke u cvetnoj haljini: Bivša Plejboj zečica ne odustaje od "prirodnog izgleda"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako se pojavila na fotokonferenciji njenog filma "The Last Showgirl" na Filmskom festivalu u San Sebastijanu

  • 0
Pamela Anderson Foto: Jesus Briones/GTRES / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pamele Anderson je još jednom pokazala svoj prirodni ten i izgled, u potpunosti odbacivši svaku šminku na Međunarodnom filmskom festivalu u San Sebastijanu u Španiji.

Ova 57- godišnja glumica od prošle godine "osporava" standarde lepote tako što se odrekla šminke na javnim događajima, pa se tako i na ovom, poslednjem događaju, pojavila bez ikakvog "ulepšavanja" prirodne lepote, tokom promocije njenog filma "The Last Showgirl".

Pamela je nosila jarku cvetnu haljinu i a na svoj prirodan sjaja dodla je samo par dijamantskih minđuša i par "golih" potpetica.

Pamela Anderson Foto: Jesus Briones/GTRES / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bivša Plejbojeva zečica igra glavnu ulogu u filmu čija glumačka ekipa uključuje i Džejmi Li Kertis, Dejv Bautistu i Brendu Song. Ona glumi Šeli, glumicu iz Las Vegasa koja je odbačena posle više od 30 godina glume i sada mora da zarađuje za život bez ikakvih drugih veština.

- Ceo život sam se spremala za ovaj film. Nikada nisam osećao nešto tako snažno u vezi sa nečim kao ovaj film. Bilo je uradi to, samo uradi! Zvezde su se zaista uskladile. I, sada, kao da ću se probuditi, kao da se ne dešava, potpuno nadrealno. Stvarno sam sretna jer se osećam tako blagosloveno i srećno da imam ovu priliku i šansu.

Ona je ulogu dobila zahvaljujući njenom dokumentarcu koji je objavila 2023. godine "Pamela, Ljubavna priča", koji prati Pamelinu karijeru od 1989. do danas, kao i njen rani život. Posebno se bavi njenim ulogama u Čuvarima plaža, Peljboju, kao i njenom braku sa T0mi LIjem i način na koji je seksualno objektivizovana ceo život.

Dokumentarac je dobio pozitivne kritike kritičara i dve nominacije za Emi.

(Ona.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nije samo Pamela kraljica kratkotrajnih brakova. Na listi se našao i jedan slavni glumac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota