• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najzgodnija glumica na svetu pokazala pazuhe i prestravila fanove prizorom: "Nadamo se da je zbog filma"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Način na koji mi je srce stalo kada sam video ovo, gotovo si uništila decenije zaljubljenosti u tebe. "

  • 0

Hale Beri šokirala fanove sa svojom impresivnom "dlakavom" transformacijom. Dobitnica Oskara pokazala je uvid u transformaciju njenog lika za novi film, "Never Let Go", razmećući se svojim lažnim dlakavim pazusima na Instagramu, zbog čega su fanovi, u njamanju ruku bili - prestravljeni.

- Mama u nastajanju. Jedan od najsloženijih likova koje sam imala zadovoljstvo da otelotvorim. #NeverLetGo je svuda u bioskopima! - napisala je glumica uz kolekciju fotografija i video zapisa sa snimanju.

- O Bože, uplašila si me!!! Hvala Gospodu da je ovo za film - odgovorila joj je zvezda serije „Košarkaške žene“ Tami Roman ispod objave.

- Vau, stvari koje glumci rade da bi ispunili uloge u kojima se nalaze. Na trenutak sam pomislila da je Hali počela da raste džungla ispod pazuha- prokomentarisao je drugi obožavalac: - Tako je smešno.

I drugi su se "uplašili".

- Slava Bogu. Devojko, to si ti! Uplašila si me na trenutak... - napisala je jedna obožavateljka, a drugi pratilac se našalio: - Način na koji mi je srce stalo kada sam video ovo, gotovo si uništila decenije zaljubljenosti u tebe.

Berijevoj se na snimku pridružuje i njena stilistkinja Norma Paton-Lovin, gde se vidi kako se obe smeju dok se dive "umetnikovom radu".

- Pa šta se ovde dešava, Norma? Šta si uradila? - upitala je glumica stilistkinju u klipu, a ona joj odgovorila kroz smeh: - Šta ti ja sve radim!

Paton-Lovin je prokomentarisala i glumičinu objavu pokazujući zahvalnost što je uspela da transformiše zvezdu za njenu najnoviju ulogu.

- Hvala ti Hale što si mi dozvolila da te dovedem do granica da izgradimo tvoj lik! Bilo mi je jako zabavno da radim sa tobom na stvaranju „Mame“ - napisala je.

(Ona.rs/Page six)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: 12 najlepših i najpoželjnijih Bond devojaka ikada: Za jednu se svi slažu da je najvrelija od svih

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota