• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Njene ruke su jezive, pogledajte joj vene": O tome svi pričaju, htela da ih operiše još pred svadbu sa Bredom

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prema stručnjacima za zdravlje i fitnes, istaknute vene su obično znak fizičkog prenaprezanja

  • 1
Anđelina Džoli Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Njene usne nekada su bile njena najistaknutija karakteristika. Ali kako je Anđelina Džoli varirala u kilaži, njene potencijalno zabrinjavajuće ispupčene vene na rukama dobile su svoj trenutak, koji već godinama ne prolazi.

I pored svemoćnog izgleda u zanosnoj kreaciji, činjenici da joj je pripala ta čast da glumi divu Mariju Kalas, dirljivi trenutak sa fanom u bolesničkoj postelji, na Filmskom festivalu u Veneciji, svi su gledali samo u njene ruke.

Prema stručnjacima za zdravlje i fitnes, istaknute vene su obično znak fizičkog prenaprezanja i postaju očiglednije kako telo stari.

Da li je ovo stanje zabrinjavajuće?

Velika vena na njenoj podlaktici je pomoćna cefalična vena, kaže vaskularni hirurg, doktorka Laris Ki Li.

- Anđelina je fizički mršava žena, pa zato vidite te ispupčene vene na njenim rukama i rukama. S obzirom na to da je mršavije građe, kada savija mišiće, tada su te vene izraženije i više se vide. Vena koju vidite na njenoj nozi je velika vena safena. Počinje od prepona i spušta se do skočnog zgloba. Ne vidim ništa što bi bilo zabrinjavajuće za Anđelinu - rekla je još 2017. ova doktorka.

Dr Li je takođe podelila kakve bi vene bile opasne.

- Ako bi njene vene bile poput pauka ili ako bi bile veće ispupčene vene, onda bi ona morala da ih leči, ali to obično vidimo samo kod većih ljudi i starijih osoba. Za ono što ona pokazuje, to nije simptomatično. Ona je samo vaskularna žena.

Htela da ih operiše pred svadbu sa Bredom?

Tada tridesetosmogodišnja Anđelina Džoli se radosno spremala za venčanje sa svojim 12 godina starijim izabranikom, a sada krvnim neprijateljem, Bredom Pitom.

Kako se pisalo te 2014. godine, Džoli je odlučila da se reši istaknutih vena na rukama. Naime, kako je znala da će na svadbi nositi haljinu bez rukava, poželela je da njene ruke nemaju ni najmanju manu.

"Uvek je imala komplekse zbog toga, ali ranije nije razmišljala o operaciji. Sve do sada! Za venčanje je izabrala haljinu bez rukava, i naprosto ne želi da na fotografijama izgleda kao nakaza", otkrio je izvor blizak Džolijevoj.

Anđelina, prema pisanju medija i savetima stučnjaka, problem sa previše istaknutim venama na rukama lako je mogla da reši da je "nabacila koji kilogram", ali to nikada nije bila opcija kojoj je ona dala zeleno svetlo.

"Toliko je zauzeta oko režiranja novog filma i radi kao manijak, da je hrana poslednja stvar koja joj pada na pamet", kazao je tada izvor.

(Ona.rs/Daily Mail/Hollywood Life)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Anđelina Džoli ne želi da jede zbog Breda i Džen

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • Vodolijax

    30. avgust 2024. | 15:05

    Pošto nije bolesna fizički ovako samo zlo može da izgleda.....jede sama sebe....

    Podelite komentar