• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ronaldova žena šokirala stajlingom! Georgina u dve rizik kombinacije, tesna crna haljina jedva prekriva grudi

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Georgina je otišla korak dalje - ili komad manje

  • 0
Georgina Rodrigez Foto: Sebastien Fremont / Starface / Profimedia

Argentinski model i supruga legende fudbala Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez, polako i sigurno postaje modno ispraćena na svakom događaju.

Međutim, njena pojavljivanja nekada iznenade pozitivno, a ponekad i ne. Nedavno se pojavila na Nedelji mode u Parizu, na reviji modne kuće "Vetements", ali njen stajling privukao je dosta pažnje, iako je poprilično jednostavan.

Naime, njen izbor ove godine na svetskom modnom spektaklu, mnoge je razočarao, jer se ipak odlučila za crnu i vrlo kratku haljinu od pliša. Ponovo, od modela i žene prirodne lepote, očekivali su naprosto - više truda za takav događaj. Iako su bretele spuštene na ramena, čini se da Georgina nije mogla slobodno da se šeta i uživa u modnoj reviji, jer je haljina dovoljne dužine da samo prekrije njene obline.

Crne štikle i hulahopke doprinele su da njen stajling bude manje provokativan, a kosu je stilizovala mokrim talasima. Na vratu je zasijala upletena srebrna ogrlica, a niz lice su se spuštale viseće minđuše.

Lepa je, ali za novac koji ima ne zna da se obuče lepo - navodi se u komentarima ispod njenih objavljenih fotografija.

Georgina Rodrigez Foto: Sebastien Fremont / Starface / Profimedia

No, Georgina je otišla korak dalje - ili komad manje. Samo dva dana od ove revije, objavljene su njene fotografije sa fotošutinga za modnu kuću "Guess", otkako je postala njihovo zaštitno lice nove kolekcije.

Akcenat je na bujnoj kosi, a na jednoj fotografiji sa njihovom kolekcijom kožnih torbi pozirala je naga. Torbe su u raznim bojama i pažljivo su postavljane tako da se ne vide intimni delovi tela, a već na sledećim fotografijama pozirala je odlično u komadima poput kaputa ili teksas kombinezona iz nove kolekcije.

- Bila sam presrećna kada me je kontaktirao "Ges", da budem deo njihove kampanje. Njihova Božićna kolekcija je jednostavno savršena - rekla je Georgina.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Influenserke Jovana Kvržić i Tina Grabež o modi u Srbiji i svetu za Ona.rs

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota