• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Megan Markl se nepozvana pojavila u staroj haljini na gala događaju: "Zar da vojvotkinja sebi ovo dozvoli"

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Supruga princa Harija sama je stigla na događaj, pozirala u svojoj staroj "karolina herera" haljini, koju je prethodno nosila 2021.

  • 0
Megan Markl Foto: CraSH / Zuma Press / Profimedia

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, u subotu uveče iznenadila je javnost nenajavljenim pojavljivanjem na gala večeri koju je organizovala Dečija bolnica u Los Anđelesu, a sudeći po komentarima – ni organizatori je nisu očekivali.

Megan je iznenada posetila događaj, koji se održava svake dve godine i odaje počast pacijentima i bolničkim pedijatrijskim radnicima ove bolnice, koji uključuju neke od najboljih lekara, istraživača i negovatelja u Kaliforniji, navodi se na veb-stranici organizacije.

Supruga princa Harija sama je stigla na događaj, pozirala u svojoj staroj "karolina herera" haljini, koju je prethodno nosila 2021.

Kako piše "People", vojvotkinja se smeškala, fotografisala, dala izjavu za medije i popričala s medicinskim sestrama koje rade u ovoj ustanovi, a potom ju je neki "član osoblja ispratio do zadnjih vrata", "iako je ćaskala sa svima usput".

U intervjuu na događaju objavljenom na društvenim mrežama, Megan je pohvalila Dečju bolnicu u Los Anđelesu, gde je vodila sesiju u martu, čitajući deci njihove omiljene knjige, opisujući bolnicu kao "najbolje mesto na svetu" za decu da se leči.

- O moj Bože, posao koji obavljaju u Dečjoj bolnici u Los Anđelesu je onostrano, i mislim da sa moje tačke gledišta kao majke, niko ne želi da bude u poziciji da treba da ide na ovakvo mesto, ali ako morate, najbolje mesto na svetu na koje biste mogli da odete bila bi Dečija bolnica L.A. - rekla je ona.

"People" dodaje da je Megan Markl iznenadila svojom posetom kako bi podržala važan skup, kao i da ona "nije bila očekivana, ali je bila glamurozna". Još uvek nema zvanične potvrde da li je vojvotkinja od Saseksa imala pozivnicu, ali je poznato da Fondacija "Archewell", koju su osnovali princ Hari i ona, ne sarađuje s losanđeleskom Dečijom bolnicom.

Tokom večeri Megan se fotografisala sa porodicom čija su deca pacijenti u bolnici i primećena je kako čuči da bi se slikala sa decom dok je razgovarala sa njima. Takođe je odvojila trenutak da ćaska sa jednim ocem bolesnog deteta.

Bliski izvor je ranije rekao za "People" da Megan i Hari prolaze kroz promenu u svojim poduhvatima, što objašnjava zašto nisu bili zajedno.

"Jasno je da se pristup dvostrukog koloseka razvija", rekao je prijatelj za "People".

Drugi kraljevski insajder je rekao: "Vojvoda i vojvotkinja su sada napredovali kao pojedinci, ne samo kao par. Čini se da je vojvoda fokusiran na svoj pokroviteljski rad, a vojvotkinja na svoj preduzetnički put".

Društvenim mrežama se šire komentari da članak koji je People objavio sugeriše da je Megan Markl došla samo da bi se fotografisala. "Stara haljina, šminka i frizura na brzinu... ona je stvarno došla neplanirano", "Pogledajte kako se Keli sklanja dok je ona steže za ruku, žena razmišlja kako da je se oslobodi", "Kako je nije sramota?", "Uhvatila je Keli jer se nada da će ući s njom", "Zar da jedna vojvotkinja dozvoli sebi da ide tamo gde je ne žele?"... neke su od reakcija.

(Ona.rs/People)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kejt Midlton ili Megan Markl: Kod muškaraca "mrtva trka"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota