• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Previše obaveza, problemi ili nešto drugo: Zašto niko nije video Megan i princa Harija zajedno već neko vreme?

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vojvoda od Saseksa je samostalno putovao u Njujork, London i Južnu Afriku, bez pratnje supruge koja je viđena solo na gala događaju u Los Anđelesu

  • 0
Megan Markl i princ Hari Foto-kolaž: CraSH/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Tanjug/AP

Iako je Megan Markl po drugi put obukla fenomenalnu crvenu haljinu u kojoj je ranije viđena zajedno sa princom Harijem, ovaj put je nešto nedostajalo. A to je bio princ.

Pored toga što je Vojvotkinja od Saseksa izgledala zanosno u kreaciji "Caroline Herrere"na svečanosti u Dečjoj bolnici Los Anđelesa, ono što je prilično upadalo u oči da je zanosna glumica bez pratnje supruga, koji se u takođe u nekoliko svojih javnih istupa u poslednje vreme pojavljivao bez svoje žene.

Meghan Markle, Megan Markl Foto: CraSH/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zapravo, otkako se preselio u Sjedinjene Države, vojvoda od Saseksa se obično viđao na zvaničnim događajima sa Megan pod ruku, a ipak poslednjih nedelja svugde se kretao bez nje, uključujući Njujork, Veliku Britaniju i Južnu Afriku.

Megan je solo otišla na događaj u Los Anđelesu, koji su pripredili Kejli Kuoko, Džejmi Li Kertis i Kolin Henks, gde je fotografisana kako se smeje i ćaska sa decom, dok je Hari je prisustvovao na desetak događaja, među kojima kojima i put u Južnu Afriku gde se sastao sa svetskim poslovnim liderima i filantropima u regionu kako bi radili na podsticanju prosperiteta u južnoafričkim zajednicama, posebno za mlade ljude.

Ali izostanak Meganinog prisustva mnoge je naveo da pomisle da se nešto dešava, dok su mediji već pozvali svoje kraljevske stručnjake koji tvrde da je "novi solo Hari taj koji želi prostor“, navodno zato što "želi da ga shvate ozbiljnije".

- Ovo definitivno izgleda kao da on podiže nivo svoje igre kako bi učvrstio svoju poziciju ozbiljnog igrača na međunarodnoj sceni. Uvek je očajnički želeo da ga shvate ozbiljno - istče izvor blizak kraljevskoj porodici ali i dodao: - Iznenađenje je da je otišao u Lesoto bez Megan. Možda postoji dobar razlog što ne može da ostavi decu, ali nikada nije bila u Lesotu i to me iznenađuje – to je kao drugi dom Hariju. Prvi put je otišao tamo kao tinejdžer i tamošnja kraljevska porodica je kao njegova druga porodica.

Takođe se dodaje da Harija sada putuje "solo" i zbog njegovog teškog odnosa sa drugim članovima kraljevske porodice. Dok je bio u Velikoj Britaniji, bio je samo par kilometara od Bakingemske palate, ali izgleda da nije posetio kralja Čarlsa, kao i manje od sat vremena vožnje od kuće svog starijeg brata Vilijama, ali ni njega takođe nije video.

(Ona.rs / Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Prinčevi Vilijam i Hari prvi put zajedno u javnosti od raskola: Sa suprugama odali poštu kraljici

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica