• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njujorška Ballet Gala razočarala ovogodišnjim stajlinzima: Prelepe žene u nedovoljno dobrim haljinama

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kada u nazivu događaja stoje reči "gala" i "moda", to je dovoljno jasan znak da se treba potruditi

  • 0
sara bruk nina Foto: Profimedia, Tanjug/AP

U Njujorku se održala čuvena Ballet jesenja modna gala, na kojoj smo, naravno, očekivali još malo predivnih modnih momenata. Međutim, moramo priznati da nam jesu kriterijumi još uvek visoki, s obzirom na to da su se tek završile čuvene Nedelje mode u Parizu, Njujorku i Milanu, kao i u drugim prestonicama mode.

Ipak, možemo reći da očekivanja nisu ni približno ispunjena. Neke dame obukle su se - prosečno u skladu sa njihovim stilovima koje svako malo viđamo, dok su druge mogle nešto više da se potrude.

Naime, žena koju možemo prepoznati "iz aviona", kao i njen način odevanja, jeste definitivno Sara Džesika Parker, koja ne odustaje od bajkovitih haljina sa drugačijim detaljima i desenima. Odlučila je ovoga puta da je gledamo u haljini sa širokom suknjom, kao i uvek, ali koja po sebi ima srebrne floralne detalje. Ponovo igra tila i drugih materijala. Kosu je podigla u rep i odlučila se za šminku sa bojama haljine.

Zatim, dama u crnoj satenskoj haljini sa širokom suknjom, Nina Dobrev, nije preterano rizikovala, već odabrala ono što joj provereno dobro pristaje. Crveni karmin u ovoj kombinaciji je nepograšiv izbor ove dobro poznate brinete. Torzo haljine sastoji se iz traka pažljivo prepletenim, kako bi sve lepo prekrile.

Na tepihu se pojavila i glumica Bruk Šilds, koja se odlučila za jednostavnu bež haljinu, širokih rukva i sa srebrnim detaljima. Ništa inovativno, jednostavno i fino.

Ali, većina drugih žena koje su tu bile, možemo reći da su blago "razočarale" modu ovim kombinacijama. Naravno, ne mora uvek svako obući ogromnu skupocenu haljinu, ali sudeći po samom događaju koji u svom nazivu ipak ima i reč "moda" i "gala", onda neki standard ipak postoji.

Ne možemo da zaobiđemo glumicu i komičarku Bridžet Everet, koja bira jednostavnu pink, satensku haljinu na jedno rame, bez ikakvog detalja. Ali je odabrala i torbicu koja liči na "birkin", samo ima "Bur Kin" natpis na njoj u logou poznatog lanca brze hrane.

Novinarka i medijska ličnost Zana Roberts Rasi izabrala je kombinaciju široke crne suknje, sa "džemperom" na bretele i šarenim džemperom koji je spustila na ramena.

Sarita Čudhuri je prateća glumica u snimljenom nastavku serije "Seks i grad", pojavila se u haljini od providne crne čipke, ispod koje je imala top i kratak šorts, komplet nalik donjem vešu. Jasno je da je ovo bila omaška glumice i da je trebalo da odabere nešto drugačije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: BAFE doveo Milano u Beograd, a poruka modnih revija je bila jasna: Ne smemo da ćutimo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota