• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemojte da vam diktiraju dužinu kose, suknje i način oblačenja i limitiraju godinama: Moćna poruka modnog maga

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snažnom porukom najavila je i boje koje vladaju ove jeseni

  • 1
Carbon era, Verica Rakočević Foto:Milena Rakočević

Kada su velika imena domaće mode u pitanju, dovoljno je samo reći - Verica Rakočević. Ova modna kreatorka poznata je po odevnim komadima koji ne prate instant trendove, po vrednostima koje ne blede vremenom, kao i po jasnim stavovima kada je ličnost žene u pitanju.

Feminizam je za nju pravo na izbor, ne propušta priliku da kaže da ne stvara za žene koje žele da pokažu svaki deo tela, već da je ono što ona stvara namenjeno ženama čija unutrašnja lepota dominira, a ona je određena sadržajem te osobe.

Najsvežijom "Instargam" objavom, najavljujući altuelne boje u najnovijoj kolekciji “Kazablanka”, Verica Rakočević je opisala da je komplet u kome je pozirala "No limit kada su godine u pitanju".

Svilene ljubičaste pantalone i vunena jakna koja je savršeno pristajala uz njih pokazali su vrhunski stil kreatorke, koja je poslala i važnu poruku svim damama:

"Nemojte da vam diktiraju dužinu kose, suknje i način oblačenja i limitiraju godinama.Važan je stil, sve drugo su samo priče."

Nasmejana, puštene duge kose, pokazala je da i sama primenju pomenutu poruku.

Verica Rakočević kao modni znalac potvrdila je da je ljubičasta ka bordo nijansi hit ove jeseni, ali i neprolazna boja ovog godišnjeg doba, kakvu biraju i svetski poznate dame poput Kejt Midlton, Brižit Makron, kraljice Matilde.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Kazablanka" Verice Rakočević: Da li je poslednja kolekcija i oproštajna?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Vodolijax

    17. oktobar 2024. | 16:57

    To važi samo za operisane i begovane žene............žena koja nema mogućnosti za skupu negu izgleda zapušteno sa dugom kosom...kratkom suknjom......

    Podelite komentar