• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Crveni tepih Muzeja filmske akademije na 4.godišnjem gala okupljanju sinoć sijao od zvezda: Evo šta su obukli

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kim Kardašijan, Arijana Grande, Selena Gomez, Kendal i Kajli Džener, Tom Henks i Džon Travolta, samo su neki od imena koja su zasijala sinoć u Los Anđelesu, u toaletama koje su zaustavljale dah

  • 0
Fourth Annual Academy Museum Gala Red Carpet Foto: Tanjug/AP

Crveni tepih ispred Muzeja filmske akademije, na četvrtom godišnjem gala okupljanju - sinoć je sijao od zvezda. Kim Kardašijan, Arijana Grande, Selena Gomez, Kendal i Kajli Džener, Tom Henks i Džon Travolta, samo su neki od imena koja su zasijala sinoć u Los Anđelesu, u toaletama koje su zaustavljale dah.

Kardašijan (43) je pokazala svoju čuvenu sat figuru u super utegnutom i dekoltiranom korzetu koji je uparila sa dugačkim i mekim, lepršavim ogrtačem i mikro šortsom. Dekolte je ukrasila dijamantima od preko 30 karata iz Tiffani & Co. koje je "obogatila" raskošnim draguljima na minđušama i prstenju.

Njene podjednako prelepe polusestre, Kendal i Kajli Džener, takođe su primećene sinoć. Kendal je modelirala bujnu, crnu baršunastu haljinu sa dramatičnim i strateškim izrezima kako bi istakla njeno poprsje, uz naravno dijamantski detalj i retro pinup bob frizuru, dok se Kajli malo prepustila mašti i pokazala u smeloj u prozirnoj haljini boje kože sa šljokicama i crnom suknjom sa visokim izrezima. I naravno dragulji na prstenju i minđušama.

Novopečena bilionerka Selena Gomez (32)  pojavila se u kraljevsko plavoj haljini od somota sa siluetom repa sirene i velom koji je počistio pod. Glamurozna odeća bila je obogaćena širokim dekolteom, koji je nosila sa crnim kožnim grudnjakom.  Smoki ajs i ljubičaste usne bile su dodatni "dodir" uz srebni nakit.

Što se tiče pop zvezde Arijane Grande, ona je izgledala eterično u starinskom stilu crno-bele haljine bez naramenica sa dezenom polkadot i crnim satenskim kaišem oko struka. Couture haljina imala je sivu satensku tkaninu duž gornjeg i donjeg ruba kao dodatni, elegantan detalj.

Krisi Tejgen i Džon Ledžend su takođe bili među zvezdama ovog ekstravagantnog događaja. Par se pojavio u krem kombinacijama. Eva Longoria je takođe bila prisutna u crnoj, somotskoj haljini sa dekolteom bez bretela i skulpturalnim detaljima od tila koji naglašavaju njen torzo.

Demi Mur je izgledala eterično u blistavoj, prigušenoj ljubičastoj haljini prekrivenoj prelivim šljokicama. Nikol Kidman je izgledala zapanjujuće u klasičnoj odeći Odri Hepbern iz Doručka kod Tifanija. Pamela Anderson je bila vizija u teksturiranoj crnoj haljini sa otvorenim ramenima, kratkim rukavima.

Ni muški deo nije zaostajao u glamuru. Hoakin Feniks pojavio se sa Runi Marom u klasičnom crno-belom smoking, dok je njegova partnerka obukla prozirnu haljinu sa složenim cvetnim vezom. Džon Travolta je izgledao zgodno u šumsko zelenomblejzeru sa satenskim reverima preko crne dolčevite i usklađenim pantalonama Den Levi je odneo kremasti sako sa dvostrukim kopčanjem i široke pantalone

Tom Henks i Rita Vilson koordinirali su se u šik, potpuno crnoj odeći. Glumac je izgleda veoma šik u elegantnom odelu dok je pozirao pored svoje dugogodišnje supruge, koja je izgledala zapanjujuće u potpuno šljokičanoj haljini sa izrezom za ključaonicu i srebrnim kaišem sa cvećem.

Ko se još pojavio i kako je izgledao na crvenom tepihu možete videti u gaerijama iznad.

(Ona.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovako izgleda atmosfera u bekstejdžu 53. Perwoll Fashion Week-a

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota