• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ceca Bojković je bila nestvarno lepa sa 20, ovako je izgledala: Zbog jedne stvari uspela da očuva izgled

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na jednoj "Instagram" stranici može se naći fotografija tada mladih i perspektivnih glumaca, nastala 1967. godine

  • 0
Otvorena izložba fotografija i festival posvećeni Ljubomiru Muciju Draškiću Foto: A.H./ATAImages

Svetlana Bojković je devedesetih godina bila najveća domaća televizijska zvezda, zahvaljujući zapaženim ulogama u TV serijama Siniše Pavića. Publika je tako doživela kao ženu koja se bori za svoju porodicu, koja balansira porodičan i poslovni život, onu koja za sve ima vremena i rešenje za svaki problem. Šarmantna i temperamentna, odsečna i mudra, ljupka i vredna divljenja. Neko od koga se uči šta je to život.

- To je stvar unutrašnjeg čovekovog stanja i unutarnjeg rada na sebi u kojem nema mesta plastičnoj hirurgiji. Važno je da čovek živi u skladu sa samim sobom, a ja sam u tome velikim delom uspela - rekla je govorivši o lepoti za "Story".

Starost nije nešto protiv čega se treba boriti, prevazići i pobediti. Ne postoji izgled "prikladan uzrastu", već autentičnost kroz koju smo najbolja verzija sebe. Starenje se svodi na prihvatanje i kretanje kroz sve promene koje starost donosi sa gracioznošću, snagom i lepotom.

Na jednoj "Instagram" stranici može se naći fotografija tada mladih i perspektivnih glumaca, nastala 1967. godine, a među njima našla se i dvadesetogodišnja Svetlana Ceca Bojković, koja se nalazi skroz desno na fotografiji.

Tanasije Uzunović, Josif Tatić, Branko Cvejić, Ivan Bekjarev, Gojko Šantić, Dušan Đurić, Đurđija Cvetić i Ceca pozirali su nasmejani na fotografiji, a ovo je verovatno jedna od vrednijih uspomena na legende našeg glumišta na okupu.

A svoj dobar izgled Ceca godinama održava na jednostavan način.

- Koristim dobre kreme i ponekad odem u jedan salon na tretman laserom i masažu. Ne bih podnela iglice i ne želim nikakve korekcije. Jednom me drugarica na prevaru odvela na botoks čela, ima tome 20 godina. Ja inače jako boram čelo, a vidim da se ništa ne dešava. Presekla sam se. Srećom, to iščezne posle nekoliko meseci. Gledam baš Nikol Kidman, žena se ubi od unutrašnjeg doživljaja, a lice kao mumija - rekla je Ceca.

(Ona.rs/Story/Hello)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ceca Bojković iznela svoje utiske o seriji "U klinču"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota