• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka i ćerke pokazale kako na 3 načina stilizovati isti komad odeće

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zašto u 50-im odustati od krop-topova? Ova mama zna kako da ih uklopi i nosi

  • 0

Kako na najrazličitije načine stilizovati isti komad odeće gotovo svakodnevno na TikToku nam pokazuju jedna mama i njene dve ćerke. Mama u svojim 50-im ima istančan stil i ukus, a autentične modne kombinacije, shodno svojim godinama, sklapaju i njene ćerke - tinejdžerka i devojka u 20-im.

Sestre Marlo i Ingrid su se najpre snimale same, a potom je i mama počela da gostuje u videima. Mnogim pratiocima se dopalo da viđaju njihovu mamu u videima, te je započet ovaj serijal.

Pravila su jasna - jedan odevni komad svaka kombinuje po svom ukusu. Ako pogledate nekoliko videa, primetićete finese po kojima se stil svake od njih razlikuje i kako je svaki prilagođen njihovim godinama i životnim navikama.

@o.sister.o.sister #styled3ways #stylechallenge #tiktokfashionmonth #fallfashion ♬ Monster Mash - Bobby "Boris" Pickett & The Crypt-Kickers

Odevne kombinacije koje osmišlja mlađa ćerka su pogodne za nošenje u školu, najčešće nosive i sa ravnom obućom i sa potpeticama. Starija ćerka ošmišlja stajlinge koje bismo nosile u izlazak, odlazak na koncerte i večere, ali nešto od toga može proći i kao ekstravagantnija ulična moda. Kod njihove majke primećuje se da su to kombinacije pogodne za odlazak na posao, ali i da je ona možda i najkreativnija zbog svog umeća da svaki komad uklopi u nosivu biznis kombinaciju.
Pritom, unošenjem boja i mnoštva detalja daje primer drugim ženama kako mogu pratiti trendove i u 50-im ih izneti na svoj način shodno godinama.
Za izgradnju autentičnog stila prvenstveno je neophodno imati bazične komade garderobe, koje ćete kasnije nadograđivati komadima koji govore o vama i koji jednostavnom izgledu daju lični pečat. To mogu biti prepoznatljive torbe, cipele, ešarpe i slično. Upotpuniti autfit je lako onda kada imate dobru bazu - jednostavnu odeću osnovnih boja.

Video: Hoćete da suzite struk? Ne morate da vadite rebra, evo trika sa haljinom koji idealno pomaže

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota