• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako to rade prave dive: Glamurozni dolazak Naomi Kembel na BAFTU 2022

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na dodeli filmskih nagrada Naomi Kembel dokazala je neprolaznu moć crne haljine

  • 0
Naomi Campbell Kembel Foto: Anthony Harvey for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Proslave na crvenom tepihu u jeku su ovih dana. Mnoštvo svetski poznatih ličnosti pojavilo se na crvenom tepihu ispred londonskog Rojal Albert Hola za BAFTU 2022. Osim što je to prva BAFTA koja se konačno odvija onako kako je to bilo pre početka pandemije, ove godine se obeležava i 75 godina od početka dodele filmskih nagrada Britanske akademije.

Supermodel Naomi Kembel predvodila je slavne ličnosti na crvenom tepihu sva u crnom. Naomi (51) izgledala je glamurozno u somotskoj haljini do poda sa širokim rukavima i četvrtastim dekolteom sa reverima. Haljina je imala dugačak šlep, a s leđa je podsećala na ogrtač.

Crna boja i dalje ostaje pojam elegancije, a Naomi koja je postala mama u svojim 50-im i dalje diktira trendove i postavlja standarde sa svakim novim pojavljivanjem. Uz crnu haljinu ukombinovala je smaragdnozelene minđuše i diskretnu šminku. Kako je veče odmicalo i bližio se afterparti, Naomi je visoke potpetice zamenila patikama i u njima napustila gala događaj.

Ledi Gaga je oduševila sve prisutne izašavši na crveni tepih u elegantnoj smaragdnoj Ralf Loren haljini, za koju je bilo potrebno više od 150 sati rada (i 50 metara somota i svilenog tafta). Pevačica i glumica upotpunila je izgled draguljima Tiffani & Co. koji su blistali iznad dubokog deholtea.

Neke poznate ličnosti bile su razigranije u izboru odevnih kombinacija, uprkos ozbiljnom tonu na kome su insistirali organizatori.

Glumica Ema Votson nosila je višeslojnu suknju od tila, a glumac Daniel Kaluia oduševio je sve prisutne neobičnim crnim kaputom sa krznenim detaljima.

Ceromonija je bila usmerena i  na obeležavanje 60 godina postojanja filmske franšize Džejmsa Bonda, te su se mnogi muškarci odlučili za smokinge koje priliče najpoznatije britanskom špijunu.

Video: Rekli su mi da ću trajati samo 11 godina, ali gle...

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota