• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikuda bez visokih potpetica: Džej Lo i Ben Aflek u opuštenoj šetnji u usklađenim kombinacijama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Filmska i pevačka zvezda diktira ulični stil

  • 0
Dženifer Lopez, Ben Aflek Foto: Profimedia/Backgrid USA

Dženifer Lopez (52) i njen dečko Ben Aflek viđeni su pre nekoliko dana u romantičnoj šetnji kvartom. Ova 52-godišnja glumica i pevačica i 49-godišnji glumac i filmski reditelj obnovili su svoju davnašnju romansu tokom prošle godine i svako njihovo zajedničko pojavljivanje izaziva mnogo pažnje.

Na ovim fotografijama vidi se da su zastali da bi uživali u intimnom trenutku, a društvo im je pravio Benov sin Sem.

Džej Lo je neko na koga prvo pomislimo kada pomenemo visoku modu, jer je ona oduvek važila za trendseterku. Setite se samo čuvene zelene Versaće haljine.

Ovoga puta viđena je u mnogo opuštenijem izdanju, ali visoke potpetice i upadljiv kožni kaiš sa zlatnom kopčom bili su dovoljni da začine ovu ležernu kombinaciju. Izgleda da će ona biti ta koja će visoke potpetice sa punom petom vratiti u modu.

Svoj ležerni izgled upotpunila je niskim zaglađenim repom, a od jakog suna se zaštitila velikim četvrtastim naočarima za sunce. Ben je poneo sličnu skromnu kombinaciju kako bi bili usklađeni.

Za Dženifer Lopez je poznato da je nižeg rasta, ali baš ona daje odličan primer kako, ukoliko ste slične visine, ne treba da zaobilazite široki džins - zvoncare i kako sa dobrim štiklama možete izneti ovu kombinaciju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota