• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oskar 2022: Odevne kombinacije prvih zvanica kazuju da žene žele da budu ŽENSTVENE

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sudeći po dolasku prvih zvanica, dame su ovogodišnju svečanost rado čekale

  • 0

Dolbi pozorište u Los Anđelesu večeras je stecište zvezda. Sve je spremno za 94. dodelu Oskara, a sudeći po prizorima sa crvenog tepiha, dame su čeznule za događajem kao što je ovaj.

Dodela priznanja Akademije filmskih umetnosti i nauka uvek privlači pažnju, ali ove godine od nje se očekuje mnogo. Nakon slabijeg broja gledalaca koji su prethodne godine pratili Oskara, ovogodišnja manifestacija obećava više.

Sudeći po dolasku prvih zvanica, dame su ovogodišnju svečanost rado čekale. A prvo što se da primetiti jestu bajkovite, elegantne, ženstvene toalete.

Uvek ženstvena Džesika Čestejn pojavila se u raskošnoj "guči" toaleti i poput starih holivudskih diva donela glamur na crevni tepih.

Haljina u ombre tonovima, u stilu sirene, od bronzanog steznika bez rukava do donjeg dela u boji lavande, istakla je Džesikinu vitkost i naglasila njenu ženstvenost.

94th Academy Awards - Arrivals Tanjug/AP

Kirsten Danst je zablistala u crvenoj toaleti koja posebno pristaje njenom tenu i boji kose. Ležerno podignuta kosa bila je dovoljan ukras uz haljinu bogatih nabora.

94th Academy Awards - Arrivals Tanjug/AP

Glumica Lili Džejms je za prvo prisustvovanje dodeli Oskra ponela nežnu "atelier versace couture" toaletu sa dubokim šlicem koji je maksimalno istakao njenu figuru.

Za razliku od nje Naomi Skot se opredelila za tamnoljubičastu zatvorenu rolka-haljinu koja prerasta u plašt i maksimalno pojačava notu elegancije i dostojanstvenog držanja.

Lupita Niongo zasijala je u toaleti boje zlata na rese, a Džesika Serfejti ponela je haljinu princeza-kroja na jedno rame, koju je uz puštenu kosu učinila nešto opuštenijom. Džejmi Li Kertis, kojoj ne nedostaje iskustva večeri poput ove,  ponela je tamnoplavu uzanu haljinu i pokazala kako zvezda izgleda u 63. godini.

Sofija Karson je u večeri Oskara živela svoju bajku i pojavila se u raskošnoj crnoj haljini od tila, koja je sasvim pristajala prilici za koju je i namenjena.

Svaka od ovih dama na svoj način je ulepšala početak svečanosti Oskara, unela u nju raskoš i ženstvenost i postavila važan zadatak pred sledeće zvanice.

Video: Pogledajte najlošije odevene na 93. dodeli Oskara

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota