• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ulični boho stil Eve Mendez: Šešir i kaubojke se nose i u proleće

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica je londonskim ulicama prošetala kombinaciju inspirisanu folk motivima

  • 0
Eva Mendez Foto: Profimedia/The Mega Agency/MEGA

Jedan od najskladnijih holivudskih parova, Rajan Gosling i Eva Mendez, trenutno su u Londonu, gde Rajan snima igrani "Barbi". Pridružila mu se supruga i koleginica Eva sa ćerkama kako bi cela porodica bila na okupu. Njihove najnovije fotografije, iz porodične šetnje osim što svedoče o porodičnom uživanju u britanskoj prestonici, pokazuju i uvek originalni stajling Eve Mendez.

Rajan važi za velikog holivudskog zavodnika i obično smo ga viđali u filmovima gde je posebno naglašena njegova zavodnička i romantična strana. On podjednako dobro izgleda u smokingu kao i u ležernim kombinacijama poput farmerica i sportske jakne. Ali i njegova supruga, gde god da se pojavu, uvek bude u centru pažnje.

U šetnju sa ćerkama sa ćerkama Esmeraldom (7) i Amadom (5) i suprugom Rajanom Eva je ponela jako živopisnu kombinaciju. Bež majicu uparila je sa belo-plavim kardiganom u kombinaciji sa crnom suknjom ispod kolena i tamnosmeđim kaubojskim čizmama.

Mendez je ovaj folk trend iznela na najbolji mogući način, tako da je svaki detalj bio pažljivo iskombinovan kako bi boho priča bila zaokružena. Fedora šešir savršeno je upotpunio ovaj izgled inspirisan zapadnjačkom kulturom.

Možda nam se baš zbog ovog stajlinga kaubojske čizme vrate na velika vrata i uvrstimo ih u celogodišnje nošenje kombinujući ih sa džinsom, košuljama, ali i letnjim lepršavim haljinama. Videćemo da li su domaći modni gurui spremni da vam uopšte predlože nošenje čizama van zimskih meseci.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota