• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Proleće u kombinezonima: LAKOĆA oblačenja i pokreta koju vole i poznate dame

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jednobojni, jarki ili zagasitih boja, floralni, dnevni ili večernji... Kombinacija je mnogo, a utisak uvek i više nego zadovoljavajući

  • 0
ženski kombinezon, moda, modni trendovi Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zašto ne nositi jedan komad odeće umesto mučitu muku kombinovanjem više stvari? Pritom, imati slobodu pokreta kakvu haljine često ne dozvoljavaju. I biti moderan, spreman za različite prilike u toku celog dana. Odogovor na sve dileme daju - kombinezoni.

Udobni i laki, čine da se i vi osećate poletno, a zbog svoje praktičnosti i estetike koju nude inspirisali su mnoge poznate ličnosti.

Jednobojni, jarki ili zagasitih boja, floralni, dnevni ili večernji... Kombinacija je mnogo, a utisak uvek i više nego zadovoljavajući.

Lusi Hejl, Lili Oldridž, Naomi Vots, Hajdi Klum, Bela Torn, Stela Maksvel, Kloe Kardašijan, Keti Peri... Dame različitih stilova našle su svoju modnu priču, i to u kombinezonima.

Dnevne kombinacije su idealne uz baletanke, papuče, sandale, patike, a večernji kombinezon odlično ide i sa štiklama. Kratka jaknica ili ležerniji sako preko uvek su prilagodljivi kombinezonima u svežijim, večernjim satima.

Na vama je samo da sve prilagodite prilici i da uživate u sunčanim danima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota