• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Belo je njen izbor za važan dan: Dženifer Lopez proslavila Dan majki sa ćerkom Emom

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Jennifer Lopez, JLo Foto: Profimedia/Backgrid USA/BACKGRID

Još od 1914. godine, kada je predsednik Vudro Vilson potpisao rezoluciju kojom se Majčin dan proglašava službenim praznikom u SAD, mnoge majke ovaj dan provode sa svojim najbližim. Tako je i Dženifer Lopez za praznik bila u društvu ćerke Eme.

Latino zvezda je za praznično druženje odabrala belu, vrlo efektnu odevnu kombinaciju. Duga bela široka suknja, u nju uvučena bela košulja koja daje efekat haljine i crni kaiš bili su modni izbor Dženifer Lopez. Preko svega ovoga iskombinovala je svetli, pleteni kardigan.

Kosa skupljena u rep i masivne naočare u zlatnoj nijansi dodatno su naglasili modnu kombinaciju pevačice koja posebno sija otkad uživa u ljubavi sa glumcem Benom Aflekom.

Četrnaestogodišnja Ema, poznata po ležernim odevnim kombinacijama, i ovog puta ostala je dosledna svom stilu.

Za razliku od majke, opredelila se za tamnije, zemljane tonove i kombinaciju pantalona i prsluka u sličnim nijansama.

Emi se pridružila i njena sestra Lesli Lopez, koja je takođe uživala u obroku u čuvenom restoranu u Malibuu. Kako tu nisu bili ni Ben Aflek ni sin Dženifer Lopez Maksimilijan David, izgleda da je to bio dan rezervisan samo za žensko društvo.

Džej Lo je još jednom pokazala da njoj stoji i usko i široko, i dugo i kratko i da je svaka njena odevna kombinacija dovoljno elegantna i praktična za dnevni događaj, pa i tako važan kao što je Dan majki.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota