• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

BBMA: Zvezde muzičke industrije i njihovi partneri prošetali su crvenim tepihom u upečatljivim toaletama

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon defilea na crvenom tepihu, zvezde su se uputile na ceremoniju dodele uz muzičke nastupe nagrađenih

  • 0
Billboard music awards

Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision

Nakon Oskara, Gremija i Met Gale, holivudske zvezde se vraćaju standardnim dodelama nagrada i događajima na crvenom tepihu i ne posustaju u nameri da nas oduševe ili razočaraju svojim toaletama.

Najveća imena u muzičkoj industriji su se okupila u Las Vegasu, na dodeli "Bilbord muzičkih nagrada" (BBMA) 2022. kako bi proslavila umetnike koji su dominirali top-listama tokom prošle godine. 

Za Megan Foks se može slobodno reći da je u crnoj haljini sa kristalnim detaljima izgledala najglamuroznije od svih zvanica. Megan se na crvenom tepihu pridružila vereniku Mašin Ganu Keliju koji je nosio odelo sa blistavim dijamantima.

Njih dvoje su, kao što smo do sada navikli, izgledali usklađeno i moćno. Njena haljina sa dubokim dekolteom i šlicem na butini bi izgledala posve obično da nije bilo upadljivih detalja na rukavicama koje je dodala.

Rukavice su imale detalj u vidu velikog kristalnog cveta čiji su se listovi protezali dužinom cele ruke. Njen izabranik je nosio odelo "Dolce & Gabbana" sa  dijamantima u vrednosti od 30 hiljada dolara.

Dodža Ket zapanjila je pojavom u haljini prozirnog gornjeg dela, ali akcenat je bio na detaljima. Prednji deo njenih cipela bio je u obliku pozlaćenih prstiju, a crno-zlatnoj temi odgovarao je savršeno odabran upadljiv nakit i torbica u obliku Jupitera.

Kajli Džener je ovo pojavljivanje iskoristila kao popravni i ponela nešto što je njoj svojstveno. Pripijena haljina koja naglašava obline je ono od čega ona nikada i treba da značajno odstupa. Ono što je zapravo oduševilo sve prisutne bilo je to što joj se, pored Trevisa, pridružila i njihova ćerka Stormi. Trevis je svojim nastupom na BBMA, označivši svoj povratak nastupima i televizijskim pojavljivanjima.

Megan Di Stelion je pokazala svoju figuru u dvodelnom ombre kompletu, čemu je dodela sandale, dok je manekenka Hajdi Klum odlučila da svoju drečavožutu haljinu upari sa crnim čizmama iznad kolena. Izgleda da na crvenom tepihu nije važno koja je temperatura sve dok dobro izgledate u onome što ste odabrali.

Nakon defilea na crvenom tepihu, zvezde su se uputile na ceremoniju dodele uz muzičke nastupe nagrađenih.

Video: Pogledajte najlošije odevene na 93. dodeli Oskara

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota