• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žene ne obožavaju samo štikle: Ova obuća nas je na prvi korak zauvek opčinila

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Baletanke - udobnost koja ne obavezuje ni na šta, a opet nam pruža mogućnost da istaknemo svoju eleganciju, stil i karakter

  • 1
baletanke, obuca, cipele Foto: Shutterstock

Štikle su naša prva ljubav i obuća koju obožavamo u svim prilikama jer nas čine izazovnim, zanosnim i privlačnim. Ali, nismo uvek u tom raspoloženju, nemamo uvek potrebu da se osećamo zavodljivo i da privlačimo mušku pažnju... Ponekad smo romantične i setne, ponekad smo devojčice, a uglavnom smo užurbane, prezauzete i "lude" od jurnjave...

E, u tim prilikama jednina želja nam je da nosimo udobnu, praktičnu obuću koja nas ne obavezuje ni na šta, a opet nam pruža mogućnost da istaknemo svoju eleganciju, stil i karakter.

To nam oduvek pružaju čuvene i večne baletanke kao posledica ženinog traganja za pametnim rešenjima i izborima. Ona je iz te potrebe tražila ležernu i kvalitetnu obuću koja savršeno odgovara njenom užurbanom životnom stilu, ali i koja će joj dati osećaj samopouzdanja i podrške u trenucima kada nema baš vremena da misli na svoj izgled... ali da bude sigurna da je on tu i kada ne može da se pogleda u ogledalo.

U galeriji pogledajte kako su svetske zvezde ponele baletanke i ravne cipele uz glamurozne haljine i izgledaju savršeno i na crvenom tepihu!

Znamo da dame koje su svoje srce poklonile štiklama nikada ne bi pristale na kompromis zvani baletanka. Ali, drage moje, ko vam pritekne u pomoći kada, nakon napornog celodnevnog plesanja i đuskanja u štiklama na nekoj svadbi? Setite se samo osećaja olakšanja kada iz takve obuće pređete na ovaj božanski komad koji u trenutku učini da se osećate kao na oblacima.

Za ljubitelje baletanki nam je jasno da će uživati u našim predlozima za ovu sezonu, a onom delu ženske publike koji bi rado da ih "ukine" dozvolićemo pravo na mišljenje i ukus, ali i na promenu mišljenja koju će sigurno doživeti posle ovih predloga:

Savršen izbor za venčanja, za mladu koja želi udobnost 

Elegantne, šik i ukloplive u mnoge kombinacije, savršene i udobne od prirodne kože

Za smele, originalne i jedinstvene dame svesne svog karaktera i potrebe za slobodom

Za svaku priliku, dnevne obaveze, poslovni sastanci, popodnevna šetna, suknja, pantalone, tunika... samo izaberite

Video: Ovo su najskuplje cipele na svetu i koštaju 15 miliona evra

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • A

    15. jul 2022. | 12:00

    Sto bi moj muz rekao-najruznija obuca, jos nisam video zenu kojoj lepo stoje baletanke😂

    Podelite komentar