• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podmladak Bekamovih - Nikola i Bruklin: Bela boja i lan odaju "old money" utisak

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

San Trope, jahta i mladenački raj!

  • 0
Brooklyn Beckham, Nicola Peltz Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bruklin Bekam i Nikola Pelc se trenutno nalaze na odmoru na jednoj od omiljenih lokacija bogatih i slavnih - San Tropeu. Mladi par se venčao još u aprilu, ali se i dalje ponašaju kao tek venčani, što se da zaključiti po još jednom njihovom "begu od svakodnevnice".

Nikola (27) sedela je u Bruklinu u krilu dok su zagrljeni razmenjivali strastvene poljupce na jahti.

Monohromatski i skroz u belom, stilski su obeležili ovo putovanje. "Old money" estetika, inače poznata kao "tihi luksuz", često se sastoji od elegantne, jednobojne i prikriveno luksuzne odeće. Njih dvoje su tome doneli i lični pečat unevši nešto prepoznatljivih brendiranih stvari sa logotipom, kao što je primećeno na Nikolinoj "šanel" torbi.

Nikola je obukla belu, vezenu mini haljinu koju je uparila sa belim sandalama sa platformom, koje nisu bile baš najsrećniji izbor za šetnju plažom, ali još od njihovog venčanja je poznato da se ona definitivno najviše obradovala povratku platformi, pa je beli "versače" par nosila i na svojoj svadbenoj ceremoniji. To je dodalo visinu njenoj inače sitnijoj fizionomiji.

Ona je stilizovala letnji izgled uz pletenu torbu u obliku korpe, a Bruklin je parirao svojoj dragoj u ležernoj beloj majici i lanenim pantalonama ukombinovanim sa krem sandalama - odajući utisak opuštenog luksuza čiji je predstavnik definitivno njegov otac Dejvid Bekam.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota