• 0

Venčanje iz bajke: Čuvena porodica dobila je još jednu gospođu Bekam

Haljina je bila jednostavna, sa iznenađujućim detaljima, a frizura inspirisana jednom od onih koju je nosila najčuvenija manekenka 90-ih

  • 0
Brooklyn Beckham, Nicole Peltz

Foto: Profimedia/Pichichipixx/Splash

Nikola Pelc udajom za Bruklina postala je nova gospođa Bekam. Par se venčao u subotu u Palm Biču na Floridi, a svečana ceremonija bila je održana na njenom porodičnom imanju, sa dovoljno mesta za tri šatora na obali okeana.

Mlada je u belom blistala i dan posle svadbe, na doručku priređenom za sve goste. Njen izbor je bila kratka bela haljina, koja je uz visoke bele štikle posebno isticala njenu figuru.

Nikola (27) i Bruklin (23) planirali su višednevnu proslavu sa gostima koji su u petak pristigli na koktele dobrodošlice uoči venčanja i prijema u subotu popodne. Svadba je uključivala tradicionalnu jevrejsku ceremoniju, a Nikolina baka bila je njena deveruša. Mlada i mladoženja su se sami zavetovali pred svojih skoro 600 gostiju i rabinom. Nikola je nosila "valentino" venčanicu za svoj veliki dan, a za vreme prijema je promenila i kostim, kaže izvor za strane magazine.

Moderna bajka

To je ono od čega se prave moderne bajke: prelepa plavokosa filmska zvezda upoznaje zgodnog mladog potomka jedne od najpoznatijih i najmodernijih britanskih porodica, iskre lete i tu se stvorila romansa 21. veka.

Među gostima je bila poznata porodica Bekam: roditelji Viktorija (47) i Dejvid Bekam (46) i braća i sestre Romeo (19), Kruz (17) i Harper (10). Sa druge strane, Nikolinu porodicu čine njen otac biznismen Nelson Pelc i majka, manekenka Klaudija Hefner, kao i njenih sedmoro braće i sestara, uključujući i profesionalnog hokejaša Breda Pelca i glumca Vila Pelca.

Venčanju su prisustvovale i Serena i Venus Vilijams, kao i glumica Eva Longorija.

Mlada je nosila romantičnu "valentino couture" haljinu, izabranu uz pomoć njenog stiliste Lesli Fremar u mesecima koji su prethodili jednom od najraskošnijih venčanja u godini. Pored izuzetne izrade, haljina je uključivala slatke lične detalje: njena majka je dodala "urokljivo oko" kao talisman za svoju ćerku, zajedno sa porukom koju je dizajnerski tim ušio u venčanicu koristeći plavi konac. Cipele koje je nosila bile su čuvene platforme istog dizajnera u beloj boji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓃𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶 (@nicolaannepeltz)

Nije iznenađujuće da su mnoge zvezde zvanice nosile i haljine koje potpisuje novopečena svekrva Viktorija, koaj je sijala u metalik haljini, sa efektom koji stvara mesečina kada se odbija o okean. Čuvena VB je takođe dizajnirala i haljinu koju je ponela njena dugogodišnja prijateljica Eva Longorija (njenu omiljenu usku crnu haljinu iz VB kolekcije za proleće/leto 2022.), kao i manekenka Miju Regan, Romeova devojka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓃𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶 (@nicolaannepeltz)

Frizura koju je Nikola nosila bila je omaž supermodelu Klaudiji Šifer iz 90-ih. Uz šiške, pola kose bilo je pokupljeno, dok je ostatak nežno padao na ramena.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica