• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trendi zimski aksesoari: Uz ove komade bićete i ugrejane i moderne

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svoje zimske kombinacije unapredite detaljima

  • 0
Kaput, teddy coat, žena, moda, jesen, zima Foto: Shutterstock

Kako temperature padaju, moderan kaput, debeli džemper i dugačke čizme nisu ono što je dovoljno da "pregurate" zimu. Zimski aksesoari ne samo da će vas ugrejati, već mogu i unaprediti vaš modni stil. Izaberite trendi komade i ostanite moderne i ugrejane tokom zimskih meseci.

Rukavice

Par rukavica je najjednostavniji zimski dodatak. Ove godine zanemarite one kratke, obiđite radnje i pogledajte koji to modeli dugačkih rukavica odgovaraju vašoj odeći, jaknama i kaputima.

Ukoliko nosite neke od modela kaputa koje smo predlagale, ove rukavice će se idealno slagati sa njima. Birajte između plišanih i kožnih. Biće vam toplo, a izgledaćete znatno moćnije i prefinjenije.

Veliki šalovi

Ako do sada niste, ove godine uložite u dobar i kvalitetan šal. On će vam trajati narednih nekoliko godina i sa njim nećete imati nikakvih problema - neće vam se "ućebati" i neće ostavljati "mace" i gromuljice po kaputu. Birajte duže modele od mešavine kašmira i vune i isprobajte različite stilove vezivanja.

Beretke

Od kako je sa prikazivanjem počela serija "Emily in Paris", beretke u kombinaciji sa naizgled nespojivim komadima su must-have! Igrajte se bojama, a monohromatski izgled podignite beretkom u nekoj drugoj živoj boji.

Šeširi

Šešir je u modi već nekoliko godina. Namenjen je modernim ženama koje znaju kako da zaokruže svoju stilsku igru. Postoji mnogo raznolikosti u pogledu stila, materijala koji se koristi, veličine i oblika. Kompletan stajling uz par rukavica i šal od kašmira je dobitna kombinacija.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota