• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Barbi-pink boja se vraća na velika vrata: U ovim modelima izgledaćete neodoljivo

Vreme čitanja: oko 2 min.

Garderoba u barbi-ružičastim tonovima sve je najtraženija

  • 0
roze haljina, leto, moda, trend Foto: Shutterstock

Iako se čini da se modni trendovi brzo menjaju, kad je reč o bojama, tu je situacija potpuno drugačija.

Punih pet godina nijansa poznata kao “milenijumska ružičasta” bila je na vrhu lestvice, a sada je na njeno mesto stigla “barbi-ružičasta” nijansa, odnosno boja fuksije koja izvanredno ističe preplanulost i popravlja raspoloženje.

U prethodnih mesec dana Google pretraga zatrpana je pojmom “Barbiecore” koji se odnosi na ružičastu estetiku inspirisanu popularnom lutkom. Haljine su, naravno, najtraženije, ali ako ne volite da ih nosite, bićete u trendu i ako odaberete neki drugi odevni komad u što toplijoj i upadljivijoj nijansi ružičaste.

1. Haljina sa volanima

Koketna midi pink haljina sa podesivim izrezom na ramenima izvanredna je za popodnevnu šetnju ili večernji izlazak.

2. Sa zanimljivim preklopom na grudima

Još jedan midi model u boji fuksije namenjen je damama koje žele da istaknu gornji deo tela. Uz ovakvu haljinu nakit gotovo da nije ni potreban.

3. Romantično i ležerno

Haljinica iznad kolena od lepršavog materijala koji ležerno pada i ne "lepi" se za obline izvanredna je za dame raskošne građe. Zanimljiva mašna na ramenu koja delom pada na leđa jedini je i sasvim dovoljan ukras.

4. Laneni ansambl

Kakvo bi to leto bile ako ne biste makar jednom obukle šorts i bluzicu u istoj boji? Ovog leta podrazumeva se da je to u barbi ružičastoj boji, a ansambl koji predlažemo napravljen je od lana koji prijatno hladi kožu.

5. Tunika koja "govori 100 jezika"

Prozirna barbi ružičasta tunika do polovine butina, sa belim detaljem u gornjem delu i skrivenim kaišićem odmah ispod grudi, odlična je kako za dnevnu i večernju varijantu, tako i za odlazak na plažu.

6. Široke pantalone

Predimenzionirane pantalone ove sezone su izuzetno popularne. Možete ih nositi uz najobičniju usku belu majicu ili krop-top i torbicu u istoj boji.

7.  Odelo koje se pamti

Krop-blejzer sa dugmićima uz pantalone sa visokim strukom i zvonastim nogavicama garantuju da ćete biti zapaženi gde god da se pojavite.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota