• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Štedljiva vojvotkinja" u istom odelu po treći put ove godine pokrenula trend sezone

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojvotkinja od Kembridža brižljivo neguje štedljiv pristup oblačenju i nepogrešiv osećaj za modu

  • 1
Kejt Midlton

Foto: Profimedia/Chris Jackson / PA Images

Kejt Midlton još jednom je demonstrirala štedljiv pristup oblačenju i odlučila da po treći put od početka godine ponese svoje omiljeno belo odelo na jednom od događaja kojima je prisustvovala. Ona se pridružila princu Vilijamu i princezi Šarlot u Centru za vodene vode Sandvel u Birmingemu.

Kako piše DailyMail, šarmantna Vojvotkinja od Kembridža odlučila se za svoj "dobri stari" beli Aleksandar Mekvin blejzer od 1.945 funti i odgovarajuće bele pantalone. Blejzer je oličenje krojačkih veština ovog dizajnera; ima "snažna ramena" kako to stilisti vole da kažu i savršen je za "priliku venčanja u gradskoj opštini" - kako ga je opisao i sam kreator.

Poznata i po tome da je kraljica u koordinaciji boja, vojvotkinja je uparila odelo sa belom bluzom, a kako bi dodala dašak sjaja svojoj odeći, ponela je odgovarajuću srebrnu ogrlicu i minđuše. Lepe crte lica istakla je suptilnom šminkom i puštenom kosom. Skromna i sofisticirana, Kejt izgleda zanosno u ovom bezvremenskom kompletu koji joj daje izgled moćne i uspešne žene.

Kejt dugo sarađuje sa Aleksandrom Mekvinom i nosi njegove modele na mnogim važnim događajima, od kojih je svakako najvažniji bio Kejtino venčanje 2011. godine. Inače, u maju ove godine modni znalci su otkrili kako je belo odelo postalo novi must-have za članice kraljevskih porodica nakon što su Kejt, Megan Markl i bivša princeza od Luksemburga Tesi nosile ovaj komplet tokom sezone.

Kejt je pokrenula ovaj trend tokom svoje turneje po Karibima u martu, kada je blistala u savršenom belom sakou i pantalonama. Nekoliko nedelja kasnije, Megan Markl ponela je Valentino belo odelo na događaju u Hagu. Posle njih dve, i Tesi Antoni De Nasau i princeza Izabela od Danske pojavile su se u belim odelima na različitim događajima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Maja

    12. avgust 2022. | 11:48

    Normalna vojvotkinja! Bravo za nju.

    Podelite komentar