• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako nositi omiljene letnje haljine i na jesen: Ključ je u stvarima koje nosite preko ili ispod njih

Vreme čitanja: oko 1 min.

One nisu samo jednosezonski komadi

  • 0
jesen, moda, haljina, džemper

Foto: Shutterstock

Sa hladnijim danima vraćamo se tamnijim i neutralnijim bojama. Izbegavajte žive i svetle boje kao što su bele, pastelne i neonske. Boje koje su najpogodnije za jesen su: tamne boje - poput bordo, teget i boje šljive.

Ali, ono što zadržavamo od letnjih stvari za dalje nošenje jesu haljine, kojima uz pomoć dodataka u vidu aksesoara, ešarpi, šalova i džemperića preko njih dajemo jesenju notu.

Imate pun orman slatkih haljina, ali niste sigurni kako da ih nosite kada vreme postane hladno? Haljine su zahvalne za kombinovanje, što ih čini savršenim elementom jesenje garderobe. Prenesite svoje haljine u jesenju sezonu tako što ćete ih nadograditi gornjim delom, odećom kao što su džemperi, jakne i kaputi. Dodajte neke slatke dodatke za hladno vreme kao što su šal i šešir, i upotpunite izgled modernim parom obuće.

Isprobajte džempere i haljine raznih dužina da biste kreirale različite izglede. Na primer, možete da nosite duži džemper koji omogućava da deo haljine viri na dnu ili biste mogli da uparite skraćeni džemper i haljinu sa širokom suknjom. Takođe možete izabrati klasičnu haljinu i kardigan.

Za razigran, sladak izgled obucite dugi džemper u boji preko kraće neutralne haljine i sa tim uparite gležnjače. Ako je hladno, dodajte hulahopke ili visoke čarape.

Sa druge strane, ova čista silueta je jednostavna i šik - top dugih rukava će vas zagrejati i unaprediti vašu kombinaciju.

Izaberite pripijenu rolku od tanjeg materijala kao što je tanak pamuk za uparivanje ispod haljine.

Izbegavajte one krupnije rolke, od vune ili one sa zdepastom pletenom šarom, zbog čega će haljina izgledati naborano.

Na primer, možete nositi jednostavnu krem rolku ispod haljine bez rukava.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota