• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve o venčanicama koje je nosila Džej Lo: Tri nove haljine zasenile su one sa prvog venčanja

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za svoje drugo venčanje sa Aflekom, Džej Lo je dala sve od sebe, ponevši tri zadivljujuće haljine Ralfa Lorena, pravljenih po meri

  • 0
Jennifer Lopez  Dženifer Lopez venčanje

Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid UK

Dženifer Lopez pružila je uvid u svoje zapanjujuće venčanje sa Benom Aflekom koje je održano u Džordžiji u subotu. U utorak ujutro, 53-godišnja pevačica i glumica ažurirala je svoju veb-stranicu OnTheJLo.com fotografijama u venčanici.

Nosila je beli veo preko lica kome je sjaj dodala nežna ružičasta šminka. Kosa joj je bila skupljena, pa su se jasno videle dijamantske i biserne minđuše.

Dženifer Lopez nije strano da neka njena toaleta postane deo pop-kulture, kao što je njena kultna zelena "versače" haljina, a njene svadbene toalete su izazvale skoro istu zainteresovanost.

Tokom vikenda, Lopez i Aflek proslavili su svoje drugo venčanje u krugu porodice i prijatelja nakon što su venčali u Las Vegasu pre nekoliko nedelja. Događaj se održao na Aflekovom imanju u Džordžiji, SAD, a gosti su se pridržavali pravila oblačenja koja je prethodno bila jasno postavljena: da svi budu u belom.

Za svoje drugo venčanje sa Aflekom, Džej Lo je dala sve od sebe ponevši tri zadivljujuće haljine Ralfa Lorena, pravljenih po meri.

Za ceremoniju je nosila prelepo dizajniranu haljinu sa uklopljenom siluetom, kratkim rukavima, otkrivenim leđima i šlepom koji je bio ukrašen teksturom nalik perju. Lopez je dodala prozirni veo koji je bio toliko dugačak da joj je bila potrebna pomoć 14-godišnjih blizanaca Maksa i Eme, kao i Aflekove dece Vajolet (16), Serafine (13) i Semjuela (10) koji su do oltara išli sa mladom pažljivo noseći veo.

 

Za svoje drugo pojavljivanje, pevačica je izabrala još jednu zapanjujuću haljinu ukrašenu dijamantima na prednjoj strani. Haljini koja je pripijena uz telo dodala je kraći veo.

A za svoj konačni izgled, Lopez je nosila haljinu koja je bila u potpunosti ukrašena biserima i koja joj je sezala do vrata. Stari holivudski stil u svom najboljem izdanju.

Ekstravagantno drugo venčanje usledilo je nakon svadbe u Vegasu koja je bila malo skromnija – iako ne manje posebna. Za tu priliku, zvezda je nosila dve venčanice - prvo dizajn Zuhaira Murada sa prelepim čipkanim dugim rukavima, korsetom i srcastim dekolteom. Nakon ceremonije, Lopez se presvukla u još jednu belu haljinu za koju je potvrdila da je došla u njen posed nakon snimanja jednog od njenih starih filmova.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota