• 2

Još jedna kruna 20-ogodišnje ljubavi: Belo venčanje Bena i Dženifer pred porodicom i prijateljima

Ljubav vredi čekati!

  • 2
Ben Aflek i Dženifer Lopez , Ben Affleck and Jennifer Lopez Foto: Tanjug/AP

Mesec dana nakon što su se Dženifer Lopez i Ben Aflek venčali tokom intimne ceremonije u kapeli u Las Vegasu, slavni par je ponovo izgovorio sudbonosno "da", ovoga puta okružen prijateljima, porodicom i kolegama sa A-liste tokom mnogo veće proslave u Džordžiji.

Venčanje je održano u subotu u Aflekovom domu izvan Savane u Džordžiji, a sva njihova deca su bila prisutna. Gosti su se pridržavali potpuno belog kodeksa oblačenja.

Venčanje su uveličali najvoljeniji

Iako prvo venčanje nije bilo glamurozno po standardima fanova i onih koji su od ovog para očekivali puno više, Lopez je rekla da je to "najbolje moguće venčanje koje smo mogli da zamislimo".

- Bili su u pravu kada su rekli "sve što vam treba je ljubav". Tako smo zahvalni što imamo toga u izobilju, novu divnu porodicu od petoro divne dece i život kojem se radujemo. Ljubav je sjajna stvar, možda i najbolja stvar i vredi čekati - napisala je Dženfer u svom biltenu.

Neke od prisutnih zvezda su bili Aflekovi dugogodišnji prijatelji Met Dejmon i njegova supruga Lusijana i vrhunski holivudski agent za talente Patrik Vajtsel i njegova supruga, model i glumica Pia Miler.

Glumac Džejson Mjuz i reditelj Kevin Smit, najpoznatiji kao duo Džej i Tihi Bob iz komičnih filmova iz 90-ih i 2000-ih, ponovo su se okupili na drugom venčanju svog prijatelja i kolege. Mjuzu i Smitu, koji su zapravo tvorci nadimka koji upravo venčani par nosi godinama - "Benifer", pridružile su se njihove supruge Džordan Monsanto i Dženifer Švalbah Smit.

Lopez je na subotnjoj ceremoniji nosila haljinu modne kuće "Ralf Loren" sa dugim, lepršavim šlepom i velom, a Aflek je bio u smokingu sa belim sakoom i crnim pantalonama.

Dress code i detalji

Na fotografijama ih vidimo kako hodaju belim prolazom do oltara praćeni svojom decom. Popularni podkaster i životni guru Džej Šeti vodio je ceremoniju.

Pripreme za veliku proslavu uključivale su šator na imanju sa belim stolicama postavljenim za goste okružene zelenilom i belim cvećem, potpuno beli klavir, elegantne stolove postavljene na doku pored reke i platformu za vatromet.

Izvor je u petak za "People" rekao da su Aflek (50) i Lopez (53) imali "planiran izvanredan vikend proslava", uključujući "proslavu pre venčanja, ceremoniju i... mnogo zabave".

- Od kada su ponovo počeli da se zabavljaju, Dženifer je zaista verovala da je to to. Raduje se što će ostariti sa Benom" - rekao je izvor.

- Veoma je srećna i zadovoljna Benom. Nije mogla da traži ništa drugo. Ona misli da je sada sve savršeno - bile su njene reči koje je preneo izvor.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Laki

    22. avgust 2022. | 17:53

    20 godina ljubavi ? Kako da ne. Koliko ih je promenila za to vreme,ne zna im se broja.

    Podelite komentar

  • Marko

    22. avgust 2022. | 17:44

    Lutka ❤️

    Podelite komentar