• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kožne pantalone zamenjuju omiljeni par farmerica: Saveti za svakodnevno kombinovanje

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pronađite sebi za početak dobar par u crnoj boji

  • 0
Moda, devojka, žena, kožne pantalone, džemper

Foto: Shutterstock

Primećeno je na društvenim mrežama i ulicama da su kožne helanke sasvim izašle iz mode i da njih zamenjujemo kožnim pantalonama koje imaju širok kroj nogavica.

Kožne pantalone su bezvremenski komad na koji možete da se oslonite iznova i iznova - baš kao na vaše omiljene farmerke ili bele majice.

Postoji mnogo modela koje možete izabrati, uključujući one široke, visokog struka, uske i u "animal" printu. Naši predlozi za stilizovanje su u nastavku.

Koža sa kožom

Zašto nositi jedan kožni predmet kada možete nositi dva ili tri? Kao dvostruki teksas, koža sa kožom može ostaviti moćni utisak kada se ukombinuje kako treba. Uskladite tonove i teksture da biste postigli uglađeni izgled.

Kožni sako i dobre kožne pantalone su najbolji način da isprobate ovaj stil. Ali ako želite potpuno kožni izgled, pronađite dobru kožnu košulju koja odgovara vašim pantalonama i uz pomoć dobrog kaiša začinite ovu kombinaciju.

Za kancelariju

Smatrajte da će kožne pantalone postati ključni deo vaše kancelarijske odeće. Neka to bude jednostavno uz rolku ili dobar pleteni džemper ili prsluk ispod kog ide bela košulja. Čizme do članka će biti savršen izbor bilo da nosite usku ili široku nogavicu.

Sve je u bojama

Udaljite se od klasične crne kože i dodajte mrvu odvažnosti biranjem modela u boji, poput jarkoružičaste, boje sezone i uhvatite i vi taj "barbikor" talas.

Pantalone-trenerka

Oni modeli nalik na donji deo trenerke vam mogu poslužite kada birate neku ležerniju kombinaciju, a ne želite da zaista obučete trenerku. Pritom, ako niste baš sigurni da je nošenje sakoa sa trenerkom najbolja opcija za vas, pokušajte da sa ovim pantalonama iskombinujete karirani sako i majicu sa ogromnim printom uz patike ili martinke, ali možete razmisliti i o pantalonama sa fotografije.

Zmijske pantalone

Naravno da su zahtevne za kombinovanje, ali dobra bodi bluza, "nude" ili crna rolka ili bela košulja su jedini komadi koje morate imati ako se odlučite za kupovinu ovakvih pantalona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota