• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tri glavna outfita ove jeseni – Comfort, cozy & classy

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ove jeseni želite da budete trendseter/ka, da vas zaustavljaju na ulici sa pitanjem "Izvinite, gde ste to kupili?", a vi još niste prelistali stranice najpoznatijih svetskih modnih magazina i portala

  • 0
Nataša Bekvalac Extreme Intimo

Foto: Extreme Intimo

Ne brinite, mi smo to učinili za vas i izdvojili tri glavna trenda.

1. Kombinacija: Plišana (ili pamučna) trenerka i patike ili cipele na štiklu

Udobna, mekana trenerka u toplim jesenjim bojama, koja pada opušteno dok prati figuru vašeg tela je must have ove jeseni. Boje masline, crne čokolade i terakote su umirujuće, nenapadne, a istovremeno otmene i klasične. Zato se trenerka u jednoj od te tri boje slaže odlično uz patike, ali i uz štikle.

2. Kombinacija: Oversize trikotaža

Bilo da idete u kanc, šetnju, na piće sa društvom ili u šoping, u širokoj rolci ili džemperu na dugmiće, iskombinovanim sa helankama ili donjim delom trenerke, izgledaćete kao da ste sleteli pravo sa stranice najnovijeg izdanja modnog magazina. Gledajte da uklopite dve boje, preporučuje se kombinacija melirano ili tamno sive sa belom ili crnom.

Nataša Bekvalac Extreme Intimo

Foto: Extreme Intimo

3. Kombinacija: Široke pantalone i majica na bretele

Već treću godinu za redom poigravanje sa više stilova je totalni modni wow. Tako i ove jeseni, u izlasku možete nositi elegantne široke pantalone na ivicu u kombinaciji sa pamučnom majicom na debele bretele. Pazite samo da ne preterate sa bojama. I ovde se vodite devizom "manje je više", zato gledajte da oba komada budu jednobojna. Na primer, crne pantalone i bela majica. A zašto ne i iste boje?

Nataša Bekvalac Extreme Intimo

Foto: Extreme Intimo

Ako pogledate najnoviju Extreme Intimo kolekciju, videćete da je svaki model ispratio ovogodišnji trend. Dovoljno je da uđete u samo jednu njihovu radnju i kupite sve što vam je potrebno za tri najkul outfita ove jeseni – comfort, cozy and classy.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota